Opdrachtgevers:

Meewerkend voorman, omg. Den Haag, Westland, Rotterdam

Meewerkend voorman, omg. Den Haag, Westland, Rotterdam

vrijdag 30 april 2021

Bedrijf: Weverling Groenproviders

Sollicitatie moet binnen zijn voor:

Contactpersoon:

Esther van Oosterwijk, HR adviseur

Salaris:

n.t.b., afhankelijk van ervaring

Omschrijving vacature:

VACATURE MEEWERKEND VOORMAN GROEN

Werk jij graag in de buitenlucht en heb je een passie voor het tot bloei brengen van het groen én van je collega’s? Dan zijn wij bij Weverling Groenproviders, op zoek naar jou!

Als enthousiaste en ervaren (aankomend) voorman ben je verantwoordelijk voor het coördineren en samen met jouw team realiseren van het groenonderhoud van o.a. gemeentelijk groen, begraafplaatsen en terreinen van bedrijven en instellingen. Je begeleidt de medewerkers uit jouw team, waaronder mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, op een constructieve wijze en draagt daarmee bij aan het groeiproces en de ontwikkeling van je collega’s. Je vertaalt beeldbestekken en werkopdrachten naar heldere aanwijzingen en instructies. Je ziet toe op de uitvoering en zorgt dat de werkzaamheden conform opdracht en conform de vereiste en gewenste normen, binnen budget, worden uitgevoerd. Met jouw mensenkennis, communicatieve vaardigheden en ervaring/affiniteit met het aansturen en begeleiden van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, lever jij een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van je collega’s. Daarnaast komen jouw vakkennis, technische vaardigheden, aanpakmentaliteit en stressbestendigheid in deze functie prima tot zijn recht. Ben jij, naast bovenstaande kwaliteiten, in het bezit van VCA-vol en een rijbewijs B? Wacht dan niet langer en reageer snel!

Wat hebben wij jou te bieden?
• Een professionele werkomgeving;
• Ruimte om écht een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jezelf en je collega’s; 
• Deel uitmaken van een kundig team met gezellige collega’s;
• Een veelzijdige functie waarin geen enkele dag hetzelfde is;
•  Een werkgever met oog voor de medewerkers, zo bieden wij: 
   o een passend salaris en arbeidsvoorwaarden;
   o opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
   o een vitaliteitsprogramma;
   o gezellige activiteiten zoals een vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse bbq, kerstborrel en
      bedrijfsuitjes.

Bij wie ga je aan de slag?
Je gaat aan de slag bij Weverling Groenproviders. Wij zijn een modern en professioneel familiebedrijf dat zich dagelijks inzet voor een groene buitenruimte. Groen maakt het verschil! Dat is onze visie. Naast advies en ontwerp houden wij ons bezig met het aanleggen en onderhouden van groen, daken en tuinen voor uiteenlopende opdrachtgevers.

De projecten variëren van de aanleg en/of onderhoud van daktuinen, (semi-)openbaar groen, schoolpleinen en natuurspeelplekken, begraafplaatsen, stadstuinen tot de complete herinrichting van buitenruimtes. Wij zijn werkzaam in de regio Den Haag, Westland en Rotterdam. In onze sociale onderneming Groenperspectief brengen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in het groen: beiden komen daardoor tot bloei. Hierbij gaan we uit van duurzaamheid en van welzijn. Duurzaamheid in gebruik van materialen en machines, maar ook door het woon-werkverkeer minimaal te houden met werknemers uit de eigen regio. We creëren en behouden welzijn door gezonde, groene omgevingen te verbeteren en onze werknemers te scholen en ontwikkelen.

Je wilt deze baan. Wat nu?
Mail je sollicitatie naar de afdeling Personeelszaken: personeelszaken@weverling.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Reageer op deze vacature

Via dit formulier kunt u direct rechtstreeks solliciteren bij Weverling Groenproviders

Graag alle velden gemarkeerd met een * invullen

Terug naar het overzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten