Opdrachtgevers:

Onderhoudshovenier voor daktuinen (m/v), omg. Amsterdam

Onderhoudshovenier voor daktuinen (m/v), omg. Amsterdam

dinsdag 12 maart 2019

Bedrijf: De Dakdokters B.V.

Sollicitatie moet binnen zijn voor:

Contactpersoon:

Marc Heemskerk

Salaris:

indicatie fulltime 2500-3250 p/m

Omschrijving vacature:

VACATURE ONDERHOUDSHOVENIER voor daktuinen (M/V)

Daktuinhovenier M/V met liefde voor onderhoud gezocht!
Als Dakdokters leggen we jaarlijks tientallen nieuwe daktuinen aan, bij zakelijke- en particuliere klanten. Veel van deze daken hebben we ook in onderhoud. Een tuin hoort elk jaar mooier te worden. Dus ook een daktuin. Dat kan alleen met goed onderhoud, met kennis van beplanting en groeiomstandigheden. We hebben meer dan 200 daktuinen en groene daken in onderhoud en dat aantal groeit.

We zoeken iemand die dat onderhoud onder zijn hoede neemt. Je draagt zorg voor het klantcontact, maakt de planning, regelt indien nodig extra personeel voor de uitvoering van het onderhoud, en je zorgt voor de afhandeling (meerwerk, facturatie etc). Naast het onderhoud help je bij de aanleg van nieuwe daktuinen. Je werkt vanuit onze vestiging in Amsterdam. Je werkt in de hele Randstad, maar het zwaartepunt ligt in Amsterdam.

Wie zijn wij
De Dakdokters werken elke dag aan onze droom om de natuur naar de stad te brengen. Wij geloven dat de daken een belangrijk onderdeel vormen van de steden van de toekomst. De Dakdokters ontwerpt en legt daktuinen aan. We doen dat met een team van dakdekkers, hoveniers en timmermannen. Met elkaar hebben wij inmiddels meer dan 1.200 projecten in de Randstad gerealiseerd.

Wat we bieden
De Dakdokters hebben een divers team van geweldige mensen. We maken unieke en innovatieve projecten op bijzondere locaties. We bieden je de benodigde opleidingen onder andere een veiligheidsopleiding (VCA). Omdat we veel belang hechten aan een goede werksfeer, organiseren wij regelmatig bijeenkomsten die zowel formeel als informeel zijn ingevuld. Denk hierbij aan evaluatiemomenten met binnen- en buitendienst, een gezamenlijk ontbijt, vrijdagmiddag borrel etc. Onze zomer- en kersborrel zijn hierbij legendarisch. Je krijgt een elektrische bakfiets ter beschikking voor het onderhoud dichtbij en een busje voor verder weg. Deeltijd- of seizoeninvulling is bespreekbaar. Salaris indicatie € 2.500,- tot € 3.250,- (o.b.v. fulltime) bruto per maand op basis van leeftijd en ervaring.

Wat we vragen
Het is belangrijk dat je goed Nederlands en/of Engels spreekt. Je bent zowel sociaal als communicatief ingesteld en je kunt overweg met de computer en de telefoon. Je hebt je rijbewijs B. Ervaring of opleiding in de groene sector is een pre. Belangrijk is dat je geen hoogtevrees hebt. Voor meer informatie over de vacature graag contact opnemen met Marc Heemskerk via 020 8208251. Een mailtje met je CV mag je sturen aan marc@dakdokters.nl.

Reageer op deze vacature

Via dit formulier kunt u direct rechtstreeks solliciteren bij De Dakdokters B.V.

Graag alle velden gemarkeerd met een * invullen

Terug naar het overzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten