Opdrachtgevers:

Projectleider onderhoudsprojecten, omg. Venlo

Projectleider onderhoudsprojecten, omg. Venlo

woensdag 19 augustus 2020

Bedrijf: Jonkers hoveniers bv

Sollicitatie moet binnen zijn voor:

Contactpersoon:

Jos Jonkers

Salaris:

Schaal tussen €2.689,- t/m €3.550,-

Omschrijving vacature:

Jonkers is op zoek naar een Projectmanager onderhoud voor alle voorkomende onderhoudsprojecten. Werk jij klant- en resultaatgericht en heb je ervaring in het aansturen van een team hoveniers? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Verwerven en realiseren van onderhoudsprojecten bij particulieren, bedrijven en in openbare ruimten. Hierbij heb je aandacht voor kwaliteit, milieu, veiligheid, doorlooptijd, projectbudget, en dit alles naar volledige tevredenheid van de opdrachtgever.

Voor meer informatie over deze vacature Groen kleurt! Neem contact op met Jos Jonkers. Rechtstreeks 077 - 7113 705 j.jonkers@jonkershoveniers.nl. Jouw kwaliteiten en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor projecten en de aansturing van uitvoerende onderhoudsteams. Je zet je in voor het behalen van individuele, team- en organisatiedoelen. Je levert een positieve bijdrage aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. Je draagt zorg voor het gehele verkoopproces van projecten, van acquisitie tot aftersale.

Functie-eisen
Je hebt een werkgerelateerd HBO diploma of MBO+ diploma en meer dan 5 jaar relevante (leidinggevende) werkervaring. Je hebt het diploma VOL VCA en het Certificaat Flora en Faunawet niveau 3 of je bent bereid deze te behalen. Kennis van tekenprogramma's Helix CAD/AutoCAD en Duitse talenkennis is een pré. Daarnaast beschik je over een rijbewijs en goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. Goede kennis van Office en je kunt werken met RAW-systematiek.

Dit hebben wij jou te bieden:
Een uitdagende en afwisselende baan in een groene en dynamische werkomgeving bij een toonaangevend hoveniersbedrijf Mogelijkheid om door te groeien naar de functie Projectmanager Senior. Startdatum: per direct. Dienstverband: tijdelijk, met uitzicht op een vaste aanstelling. Een passend salaris, afhankelijk van opleiding, ervaring en ontwikkeling in functie volgens CAO Hoveniersbedrijf Nederland. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageer op deze vacature

Via dit formulier kunt u direct rechtstreeks solliciteren bij Jonkers hoveniers bv

Graag alle velden gemarkeerd met een * invullen

Terug naar het overzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten