Opdrachtgevers:

Trekkerchauffeur Groen & Sport, omg. Amersfoort

Trekkerchauffeur Groen & Sport, omg. Amersfoort

maandag 18 januari 2021

Bedrijf: De Ridder

Contactpersoon:

Anton Schalk

Salaris:

bovengemiddeld

Omschrijving vacature:

Trekkerchauffeur Groen & Sport
De Ridder is op zoek naar ervaren trekkerchauffeurs die van aanpakken weten, en zich thuis voelen in onze tak van sport: groenvoorziening. Als trekkerchauffeur bij de Ridder ga je met je eigen tractor, eventueel met aanhangwerktuig of vrachtwagen op pad. Je bent werkzaam op golfbanen, sportvelden en bij particulieren, waar je verschillende werkzaamheden uitvoert. Van hout snipperen in het voorjaar tot verticuteren, bezanden en bemesten in de zomerperiode, en bladzuigen in het najaar. Een zeer veelzijdige functie met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief.

Over de Ridder
De Ridder is een hecht familiebedrijf, ooit gestart op 16 maart 1926 in een molen te Utrecht. Op dit moment werken er zo’n tachtig werknemers, waarvan de meesten op een vaste werkplek op een van de terreinen die we beheren. Onze core business is sinds 1926 wel wat veranderd: van het malen van graan naar de aanleg, het beheer, onderhoud en renovatie van sportaccommodaties, natuurterreinen en openbaar groen. Het bedrijf bestaat uit drie divisies: een golf-, groen- en sportafdeling. We hebben ons in de loop der jaren ontwikkeld tot dé specialisten in midden Nederland in de aanleg en onderhoud van sportaccommodaties, denk aan golfbanen, voetbalvelden, jeu de boules-banen, tennis- en cricketvelden. Hiervoor hebben we een scala aan specialistisch materieel tot onze beschikking, dat veelal door onze eigen materieeldienst in de loop der jaren is ontwikkeld en geperfectioneerd. Bij al onze werkzaamheden staat duurzaamheid voorop. Dat is in deze tijd niet alleen een eis die door de overheid wordt opgelegd, maar ook een waar we vanuit onze eigen overtuiging aan willen meewerken.

Naar wie zijn wij op zoek?
Omdat je als trekkerchauffeur bij de Ridder veel in het openbaar werkt vinden wij het belangrijk dat jij De Ridder goed kunt vertegenwoordigen. Dat betekent een verzorgd voorkomen, goede communicatieve vaardigheden en een oog voor detail. Daarnaast ben je veelal zelfstandig aan het werk met gespecialiseerde machines waardoor het belangrijk is dat je zelfstandig beslissingen kunt nemen, creatieve oplossingen kunt bedenken wanneer een lastige situatie zich voordoet, en duidelijk kunt communiceren met je collega’s en je leidinggevende.

Wij stellen de volgende eisen aan sollicitanten:
• Minimaal MBO werk- en denkniveau
• Affiniteit met sport en groen, buiten werken
• Gevoel voor materiaal en praktisch ingesteld
• Representatief, zelfstandig, verantwoordelijk en communicatief sterk
• Een positieve houding; denken in oplossingen in plaats van problemen
• Rijbewijs B E T
• Bij voorkeur VCA

Vraag jij je af of je geschikt bent voor deze functie? Neem dan contact met ons op. We nemen graag de tijd om samen met jou te kijken of deze functie bij je past.

Wat bieden wij?
Bij De Ridder kom je te werken in een hecht familiebedrijf met een prettige werksfeer. Het nemen van verantwoordelijkheid en tonen van initiatief wordt gestimuleerd. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Verder bieden wij:
• Een goed salaris afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (cao)
• Interne en externe vakscholing
• Uitdagend werk met korte lijnen
• Fijne werksfeer, waar mensen centraal staan
• Ervaren collega’s die je het vak leren en voor je klaarstaan

Interesse?
Voor meer informatie kun je uiteraard telefonisch contact opnemen: 0346-351880. Vraag naar Anton Schalk of Sandra Gaasbeek.

Reageer op deze vacature

Via dit formulier kunt u direct rechtstreeks solliciteren bij De Ridder

Graag alle velden gemarkeerd met een * invullen

Terug naar het overzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten