Opdrachtgevers:

Uitvoerder aanleg groenprojecten, omg. Monster

Uitvoerder aanleg groenprojecten, omg. Monster

zaterdag 22 mei 2021

Bedrijf: Weverling Groenproviders

Sollicitatie moet binnen zijn voor:

Contactpersoon:

Esther van Oosterwijk, HR adviseur

Salaris:

n.t.b., afhankelijk van ervaring

Omschrijving vacature:

Ben jij op zoek naar een afwisselende én verantwoordelijke baan in het groen? Werk jij graag op zowel de projecten buiten als op kantoor? En denk jij in praktische oplossingen? Zoek dan niet verder en kom ons vakkundige en gezellige team van uitvoerders versterken!

Jij hebt als uitvoerder een veelzijdige functie. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en organisatie van aanleg- en onderhoudsprojecten, grotendeels realisatie- en herinrichtingsprojecten, van begin tot eind. Een project kent voor jou geen geheimen. Je bewaakt de voortgang, de planning en kosten van het project nauwlettend en behoudt continue het overzicht. Dit zorgt voor optimale resultaten en rendabele projecten. Samenwerken is jouw 2e natuur. Je instrueert jouw projectgebonden ploeg(en) en begeleid hen vervolgens gedurende de hele projectperiode. Je werkt nauw samen met de projectleiders. Ook onderhoud je het contact met de opdrachtgevers, eventuele onderaannemers en overige betrokkenen.

Onze opdrachtgevers zijn met name woningcorporaties, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, bedrijven en overheidsinstellingen. Jouw vakkennis en ervaring in het groen, je sterk ontwikkelde communicatieve en leidinggevende vaardigheden, je klant-en kwaliteitsgerichtheid, stressbestendigheid en je praktische, doelgerichte en probleemoplossende kijk op zaken, komen in deze afwisselende functie prima tot zijn recht. Kennis van beeldbestekken en daktuinen zijn een pre. Beschik jij daarnaast over een MBO+ werk-en denkniveau, ben je in het bezit van VCA-VOL (of bereid deze te halen) en een rijbewijs B(E)? Kom dan snel kennismaken!

Wat hebben wij jou te bieden?
• Een professionele werkomgeving met een informele sfeer;
• Mooie en gevarieerde projecten;
• Deel uitmaken van een kundig team met gezellige collega’s;
• Tot je beschikking hebben van een bedrijfsauto;
• Een werkgever met oog voor de medewerkers, zo bieden wij:
  o een passend salaris en arbeidsvoorwaarden;
  o opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  o een vitaliteitsprogramma;
  o gezellige activiteiten zoals een vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse bbq, kerstborrel en
     bedrijfsuitjes.

Bij wie ga je aan de slag?
Je gaat aan de slag bij Weverling Groenproviders. Wij zijn een modern en professioneel familiebedrijf dat zich dagelijks inzet voor een groene buitenruimte. Groen maakt het verschil! Dat is onze visie. Daarbij vinden wij het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wij werken dan ook graag, naast ons eigen personeel, met medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Naast advies en ontwerp houden wij ons bezig met het aanleggen en onderhouden van groen, daken en tuinen voor uiteenlopende opdrachtgevers. De projecten variëren van de aanleg en/of onderhoud van daktuinen, (semi)openbaar groen, schoolpleinen en natuurspeelplekken, begraafplaatsen, stadstuinen tot de complete herinrichting van buitenruimtes.

Elk project is uniek, met eigen uitdagingen.

Je wilt deze baan. Wat nu?
E-mail je sollicitatie naar de afdeling Personeelszaken: personeelszaken@weverling.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om nader kennis te maken.

Reageer op deze vacature

Via dit formulier kunt u direct rechtstreeks solliciteren bij Weverling Groenproviders

Graag alle velden gemarkeerd met een * invullen

Terug naar het overzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten