Opdrachtgevers:

Uitvoerder daktuinen, omg. Venlo

Uitvoerder daktuinen, omg. Venlo

woensdag 19 augustus 2020

Bedrijf: Jonkers hoveniers bv

Sollicitatie moet binnen zijn voor:

Contactpersoon:

Jos Jonkers

Salaris:

Schaal tussen €2.406,- t/m €3.177,-

Omschrijving vacature:

Jonkers is op zoek naar een uitvoerder voor daktuinprojecten. Ben jij een groene professional die communicatief vaardig, een aanpakker en initiatiefrijk is? Neem dan contact met ons op!

Wat ga je doen?
Als uitvoerder daktuinen ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de daktuinprojecten. Je plant de aanleg- en onderhoudsprojecten, je begeleidt de uitvoering en doet een deel van de projectadministratie. Jij zorgt dat alles rond de uitvoering soepeltjes geregeld is, mensen zijn aangestuurd en klanten zijn geïnformeerd. Je bent een belangrijke schakel tussen de wensen van de klant en de praktische uitvoering. We verwachten een sociale en collegiale houding. Je communiceert pro-actief met de klant en met collega's voorafgaand en tijdens een project. Voor meer informatie over deze vacature Groen kleurt! Neem contact op met Jos Jonkers. Rechtstreeks 077 - 7113 705 j.jonkers@jonkershoveniers.nl.

Jouw kwaliteiten
Je hebt een HBO/MBO-opleiding in groenaanleg en -onderhoud met vakgerichte specialisaties of een vergelijkbaar diploma. Je hebt kennis van en ervaring met een calculatie- en tekenprogramma. Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met het systeem GroenVision of bent bereid dit te leren. Werkervaring als uitvoerder is geen must, maar wel een pré. Je hebt affiniteit met de bouwwereld, of wil je daar in verdiepen. Je hebt affiniteit met groene daken, of bent bereid je hier in te verdiepen. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kennis van de Duitse taal is een pré. Je bent bereid te werken aan je persoonlijke ontwikkeling zoals het volgen van cursussen. Je bent klant- en servicegericht, je kunt goed samenwerken, je bent communicatief, je bent flexibel, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je woont in of nabij Venlo.

Wat bieden wij jou?
Een verantwoordelijke en afwisselende functie waarin je deel uitmaakt van een gedreven team bij een toonaangevend hoveniersbedrijf. De mogelijkheid om je breed en op hoog niveau te ontwikkelen en je te verdiepen in verschillende specialismes. Een passend salaris, afhankelijk van opleiding, ervaring en ontwikkeling in functie volgens cao. Startdatum: per direct. De arbeidsomvang: fulltime. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Dienstverband: tijdelijk, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Reageer op deze vacature

Via dit formulier kunt u direct rechtstreeks solliciteren bij Jonkers hoveniers bv

Graag alle velden gemarkeerd met een * invullen

Terug naar het overzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten