Opdrachtgevers:

Vraag van de Week

Vraag van de Week


VHG Nieuwsbrief 23 juli 2020

Zijn de reguliere lonen per 1 juli 2020 ongewijzigd gebleven ten opzichte van de lonen vanaf 1 januari 2020?

Met het onderhandelingsresultaat zoals in mei 2020 bereikt is, wordt de Cao voor Hoveniersbedrijven in Nederland zoals die gold tot 30 juni 2020 éénmalig verlengd – tot en met 30 juni 2021.

Om het vervolg van het antwoord op deze vraag te kunnen lezen, moet u zijn ingelogd op het ledengedeelte van deze website. Dat kunt u hieronder doen. Bent u nog geen lid van VHG? Kies dan hieronder voor 'Ik wil lid worden' of 'Meer informatie'.


Vraag van de Week

Wekelijks beantwoordt VHG Ondernemershelpdesk één Vraag van de Week via de digitale nieuwsbrief. Op het ledengedeelte van deze webpagina, leest u de antwoorden op onderstaande vragen van de afgelopen weken.

16 juli: Ben ik verplicht het loon door te betalen van een werknemer die een negatief reisadvies (vanwege corona) van de overheid negeert en bij terugkeer in quarantaine moet?

9 juli: Op 1 januari 2020 is de WAB ingegaan. Eén van de nieuwe afspraken is dat je een werknemer drie contracten mag geven in drie jaar voordat het een vast contract wordt. Geldt dat ook voor onze sector?

2 juli: Is er al meer bekend over de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten mkb?

25 juni: In de sheet ‘Registratie Vakantieuren en Jaarurennorm 2020-2021’ (zie documenten Personeelsbeleid& Personeelsdossier) staan invulvelden voor wettelijke en bovenwettelijke vakantieuren 2019 t/m 2021. Wat is het verschil?

18 juni: Mag ik teveel aan opgenomen vakantieuren bij het einde van het dienstverband verrekenen?

11 juni: Waar staat de wet WIEG voor?

4 juni: Ben ik verplicht het loon door te betalen van een werknemer die een negatief reisadvies (vanwege corona) van de overheid negeert en bij terugkeer in quarantaine moet?

*****

Heeft u andere vragen, neemt u dan contact op met VHG Ondernemershelpdesk, tel (030) 659 55 50 of stuur een e-mail naar ondernemershelpdesk@vhg.org

Klik hier voor meer informatie over het VHG-lidmaatschap.

Een deel van deze pagina is afgeschermd en alleen toegankelijk voor leden.

Word lid

Meerwaarde voor ondernemers in het groen. Dat is wat Branchevereniging VHG biedt. Meer ruimte om te ondernemen. Meer markt. Meer invloed. Maak gebruik van de voordelen van het lidmaatschap. Word lid. Daarmee versterkt u niet alleen uw eigen onderneming, maar ook het imago van de bedrijfstak én de invloed op nationaal en internationaal niveau. En daar plukt u dan weer de vruchten van.

Ik wil lid worden Meer informatie
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten