Opdrachtgevers:

Vraag van de Week

Vraag van de Week


VHG Nieuwsbrief 21 maart 2019

 

Is een inschrijfbiljet ongeldig als de handtekening ontbreekt? 

Een inschrijvingsbiljet waarop een handtekening ontbreekt namens de inschrijver, levert dat een ongeldige inschrijving op? Of is er sprake van een gebrek dat voor herstel vatbaar is?

Om het vervolg van het antwoord op deze vraag te kunnen lezen, moet u zijn ingelogd op het ledengedeelte van deze website. Dat kunt u hieronder doen. Bent u nog geen lid van VHG? Kies dan hieronder voor 'Ik wil lid worden' of 'Meer informatie'.

Vraag van de Week

Wekelijks beantwoordt VHG Ondernemershelpdesk één Vraag van de Week via de digitale nieuwsbrief. Op het ledengedeelte van deze webpagina, leest u de antwoorden op onderstaande vragen van de afgelopen weken.

14 maart: De ochtend na Real Madrid - Ajax, meldt een werknemer zich ziek met een kater. Wat nu? 

7 maart: Is het hebben van een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RIE) verplicht?

28 februari: Ik verwacht vanwege het drukke eerste kwartaal dat we de meeruren van de medewerkers in het kader van hun Jaarurennorm moeten afrekenen. Wat zijn de regels?

21 februari: In 2018 waren in de groene en agrarische sector 14 dodelijke ongevallen te betreuren; twee keer zoveel als in het jaar daarvoor. Wat kunnen we en moeten we doen, om de doelstelling ‘nul dodelijke ongevallen op het werk in de agrarische en groene sector voor 2020’ te halen?

14 februari: Is het verplicht om de loonstroken op papier te verstrekken of mag dit ook digitaal?

7 februari: Is het toegestaan andere dan toegelaten bestrijdingsmiddelen te gebruiken op verhardingen?

31 januari: In de sheet ‘Registratie Vakantieuren en Jaarurennorm 2018-2019’ (zie documenten Personeelsdossier) staan invulvelden voor wettelijke en bovenwettelijke vakantieuren 2017 t/m 2019. Wat is het verschil?

*****

Heeft u andere vragen, neemt u dan contact op met VHG Ondernemershelpdesk, tel (030) 659 55 50 of stuur een e-mail naar ondernemershelpdesk@vhg.org. Op dinsdag is VHG-Ondernemershelpdesk bereikbaar tot 20.00 uur.

Klik hier voor meer informatie over het VHG-lidmaatschap.

Een deel van deze pagina is afgeschermd en alleen toegankelijk voor leden.

Word lid

Meerwaarde voor ondernemers in het groen. Dat is wat Branchevereniging VHG biedt. Meer ruimte om te ondernemen. Meer markt. Meer invloed. Maak gebruik van de voordelen van het lidmaatschap. Word lid. Daarmee versterkt u niet alleen uw eigen onderneming, maar ook het imago van de bedrijfstak én de invloed op nationaal en internationaal niveau. En daar plukt u dan weer de vruchten van.

Ik wil lid worden Meer informatie
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten