Jaarplannen

Professioneel in Groen Ondernemen

Elkaar versterken, met de blik naar buiten. Kort samengevat is dat waar Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) zich ook weer in 2021 sterk voor maakt.

VHG is belangenbehartiger van en voor de leden. Professionaliteit in Groen Ondernemen is het thema, dat ons samen bindt in de presentatie naar de markt toe. Zowel naar de particuliere als naar de zakelijke markt. Het komende jaar ligt het accent in de activiteiten van onze branchevereniging vooral op die profilering in de markt. Op de professionaliteit van de bij VHG aangesloten lidbedrijven en de toegevoegde waarde die zij in het groen leveren.

Met de blik naar buiten willen we het komende jaar verder werken aan het boeien en binden van onze achterban. Het voorzien in de behoefte staat hier voorop. Hoe meer schouders onze gezamenlijke activiteiten dragen, hoe sterker we de branche kunnen profileren en hoe meer we onze maatschappelijke toegevoegde waarde kenbaar kunnen maken. Samen professioneel in groen, samen vanuit professionaliteit verder bouwen aan onze mooie hoveniers- en groenvoorzienersbranche. Dat zien we als onze missie. Met u.

2021: 100 jaar werken aan de groene sector


 

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten