Opdrachtgevers:

Jonge Ondernemers

 

Branchevereniging VHG kent een platform voor Jonge Ondernemers. Zonder een harde leeftijdsgrens te stellen, richt het platform zich op ondernemers die nog niet zo lang aan het roer staan van hun bedrijf of bijvoorbeeld op korte termijn het bedrijf overnemen. Wat hen bindt is dat ze volop bezig zijn met de doorontwikkeling van hun bedrijf en hier graag met collega-ondernemers kennis en ervaring over willen uitwisselen. Daarvoor worden bijeenkomsten georganiseerd (fysiek en online) en ook via WhatsApp en LinkedIn vinden de deelnemers aan het platform elkaar.

 


Bij de bijeenkomsten is het enthousiasme en de energie groot. Het leggen van verbinding en het ‘leren van elkaar’ voorziet echt in een behoefte. Een belangrijke rol is weggelegd voor de voorbereidingsgroep van jonge ondernemers, die meedenkt over de inhoud van het programma.

Op 17 september jl. vond in Ede een informele bijeenkomst plaats. Uiteraard volledig volgens de coronaregels, dus onder andere met niet meer dan drie personen aan een tafel.

Het was ruim een half jaar geleden dat de laatste ‘fysieke’ bijeenkomst van het platform Jonge Ondernemers werd georganiseerd. In de tussentijd heeft het uitwisselen van kennis en ervaring via Zoom-meetings en de groepsapp plaatsgevonden. Maar toch blijkt echt ontmoeten van grote waarde. Verschillende onderwerpen kwamen op tafel van beregening tot personeelswerving en bedrijfshuisvesting.

Programma
Onlangs is het programma voor het komende najaar gepresenteerd. Het is een combinatie van fysieke bijeenkomsten en enkele zoom-meetings. Voor de zoom-meetings worden vooraf de onderwerpen geïnventariseerd om met elkaar te bespreken. 

Wat

Wanneer

Kennisbijeenkomst over CAO en functiewaardering (locatie nog te bepalen)

28 oktober (van 16 tot 20.00 uur)

Zoom-meeting

5 november (van 16 tot 17.00 uur)

Kennisbijeenkomst over het creëren van onderscheidend vermogen voor opdrachtgevers én potentiële medewerkers (locatie nog bepalen)

18 november (van 16 tot 20.00 uur)

Zoom-meeting

 

15 december (van 16 tot 17.00 uur)

Informele afsluiting

Nog te bepalen

 

Verder worden er nog bezoeken aan enkele leveranciers georganiseerd en staat in het voorjaar een preview van de Floriade in Almere gepland. Uiteraard zullen deze bezoeken weer plaatsvinden conform de (dan) geldende coronaregels.

Deelnemen?
Ben je een jonge ondernemer en wil je graag deelnemen aan het platform? Neem dan contact op met Marc Wichman, adviseur van de Ondernemershelpdesk via 06- 55 83 30 53 of m.wichman@vhg.org.


Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten