Opdrachtgevers:

Richtlijn Veilig Werken in de Boomverzorging

Richtlijn Veilig Werken in de Boomverzorging

VHG Platform Boomspecialisten heeft in 2009 in samenwerking met Pointer Services de tweede volledig herziene ‘Richtlijn Veilig Werken in de Boomverzorging' uitgebracht.

Een richtlijn als hulpmiddel om elke dag weer zorgvuldig en veilig aan het werk te gaan. De ontwikkelingen in de branche gaan snel en de inzichten en mogelijkheden om veilig te werken ontwikkelen mee. Daarom deze complete, geheel herziene en actuele uitgave van de ‘Richtlijn Veilig Werken in de Boomverzorging'. Met bijna 200 pagina's, vormgegeven in een praktische ringband en watervast papier, is het een document dat dagelijks gebruikt kan worden door iedereen die te maken heeft met boomverzorging.

De kosten bedragen € 15,- (excl. btw) per exemplaar. De ‘Richtlijn Veilig Werken in de Boomverzorging' is verkrijgbaar bij Poel Bosbouwartikelen BV, tel. 0577 456 561 of via verkoop@poelbosbouw.nl.

Mocht u meer informatie wensen over dit onderwerp dan kunt u contact opnemen met Marc Custers, telefoon 030-659 55 50 of e-mail m.custers@vhg.org.

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten