Opdrachtgevers:

Meewerkende Partners

VHG Platform Meewerkende Partners

VHG Platform Meewerkende Partners ondersteunt meewerkende partners bij het uitwisselen van kennis en ervaring. Daarvoor organiseert het platform regionale bijeenkomsten over uiteenlopende thema’s, jaarlijks een landelijke excursie met een workshopprogramma en intervisiebijeenkomsten.

Heeft u vragen of suggesties, dan kunt u contact opnemen met Nicole Slagmolen via platformen@vhg.org.

 

 

 

Regionale Meewerkende Partnersbijeenkomst Veiligheid en gezondheid
Op dinsdag 22 januari staat de eerste regionale meewerkende partner-bijeenkomst van 2019  gepland. Het Platform Meewerkende Partners nodigt je van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Hoe kun je veilig werken?
Veilig werken staat of valt met veilig gedrag en het maken van veilige keuzes, elke dag opnieuw. Maar hoe leg je als werkgever de verbinding tussen de regels die op papier staan en de praktijk? Hoe zorg je ervoor dat faalkosten verminderen of worden voorkomen? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers voldoende geïnspireerd en betrokken blijven om iedere dag te kiezen voor veilig gedrag?

Minicollege
Annemarie Timmermans, veiligheidskundige en eigenaresse van Camina, is deze avond uitgenodigd om je te informeren over de weg naar veiliger werken. Wat is zorgvuldig werkgeverschap met betrekking tot veiligheid en gezondheid, hoe weet je dat er voldoende veilig gewerkt wordt, hoe ga je om met signalen over (te grote) risico’s die werknemers nemen en wanneer is het veilig genoeg? Deze vragen komen tijdens het minicollege – inclusief een miniscan – aan bod. Uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen over uitdagingen waar je in de praktijk mee te maken hebt binnen jouw bedrijf, word je geïnformeerd over beschikbare hulpbronnen die je kunt raadplegen en kun je je eigen ervaringen delen met collega’s.  

Programma
Het programma duurt van 19:30 tot 21:30 uur.

Locatie: Golden Tulip Jagershorst, Valkenswaardseweg 44 in Leende

Graag ontmoeten we je op 22 januari in Leende.  Aanmelden is mogelijk tot 18 januari.

  1. Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  1. Bedrijfsnaam *
  2. Voornaam *
  3. Achternaam *
  4. E-mailadres *
  5. Telefoonnummer *
  6. Bij evenementen en bijeenkomsten kan VHG beeld- en/of geluidsopnamen maken waarop u herkenbaar bent. Geef hieronder aan of u toestemming verleent voor het gebruik hiervan ten behoeve van publicaties/communicatie door VHG en hierbij betrokken partijen. *

Klik hier om nog iemand aan te melden.

 

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten