Opdrachtgevers:

Themabijeenkomst

Themabijeenkomst VHG Platform voor Natuurlijk Zwemwater

VHG Platform voor Natuurlijk Zwemwater organiseert ieder jaar een aantal themabijeenkomsten. Deze themabijeenkomsten zijn toegankelijk voor de deelnemers van het platform. Heeft u interesse om onderstaande themabijeenkomst bij te wonen en bent u nog geen deelnemer van het platfom, neemt u dan contact op met Ingrid Sangers, tel.030-65 95 665, i.sangers@vhg.org.

Themabijeenkomst woensdag 19 september 2018
Op woensdag 19 september 2018 organiseerde VHG Platform voor Natuurlijk Zwemwater een themabijeenkomst bij Thermen Soesterberg; een sauna en wellnesscenter met een natuurlijk zwembad. Voor de deelnemers was het een unieke kans om buiten de openingstijden, deze locatie te bezoeken! Aansluitend gingen we op bedrijfsbezoek bij de Koninklijke Ginkel Groep in Veenendaal. 

Themabijeenkomst dinsdag 15 mei 2018
Op dinsdag 15 mei 2018 organiseerde het platform een themabijeenkomst bij Aquaflora in Vleuten. Al meer dan 40 jaar kweekt en verkoopt Aquaflora onder andere vijverplanten. Dit toonaangevende bedrijf maakt gebruik van de nieuwste technologieën en wetenschap. Meer dan 75 soorten waterlelies en 500 soorten vijverplanten worden bij Aquaflora in de computergestuurde kassen evenals buiten op het veld, gekweekt. Frank Wiegelman, directeur van Aquaflora, heeft ons hierover uitgebreid verteld en verzorgde een rondleiding door de kassen. Daarnaast werd een zwemvijverproject in de nabije omgeving van Vleuten worden bezocht.

De data voor de themabijeenkomsten in 2019 worden nog bekend gemaakt.

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten