Opdrachtgevers:

Ontwerpers

VHG Platform Ontwerpers

VHG Platform Ontwerpers is in 2010 opgericht. Het platform richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van het ontwerp en is er voor alle mensen die zich bezig houden met het ontwerp van buitenruimte. Het gaat dus niet alleen om de kwaliteit van de ontwerper, maar bovenal om de kwaliteit van het ontwerp zelf,  in de breedste zin van het woord.

Een platform is iets waar men op kan gaan staan om beter zicht te hebben op de eigen werksituatie en omgeving, om er naar te kunnen kijken en om het erover te hebben. Het platform wil de activiteit van het ontwerpen optillen boven de concreetheid van de uitvoering, naar een abstractieniveau. Het combineren van het programma van eisen van de opdrachtgever, het specifieke van de plek én het budget leiden samen tot het ontwerp van de buitenruimte. De aard van deze buitenruimte maakt binnen de visie van het platform niet uit, een natuurlijke ruimte of een tuin, in de stad of in het landschap. Evenmin is de schaal van belang, zolang men in staat is er abstract over te denken.

Meer informatie
Wilt u meer informatie, een platformbijeenkomst bijwonen of een vrijblijvend gesprek? Dan kunt u contact opnemen met Egbert Roozen directeur Branchevereniging VHG via telefoonnummer (030) 659 55 50.

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten