Opdrachtgevers:

Bijeenkomsten 2020

VHG Platform Ontwerpers  


Levend ontwerpen
De komende periode organiseren wij diverse bijeenkomsten speciaal voor de VHG ontwerpers, onder het thema Levend ontwerpen. De eerste digitale bijeenkomst zal plaatsvinden op 23 november aanstaande en we sluiten de reeks indien mogelijk af in juni 2021 met een excursie.

In een digitale reis langs gerealiseerde praktijkvoorbeelden neemt Kim van der Leest je mee langs inspirerende en integrale groene oplossingen. Goed voor mens, klimaat, natuur en economie. Uit de vers-van-de-pers handleiding De Levende Openbare Ruimte met aandacht voor ontwikkelingen zoals deeltuinen en drukte verdelen. Een vervolg op de succesvolle handleidingen De Levende Tuin en Het Levende Gebouw. Beiden veel gebruikt door opdrachtgevers, overheid en voor opleidingen.

De bijeenkomst is deels gebaseerd op de VHG Handleiding Levende Openbare Ruimte die in oktober 2020 is gelanceerd en vervangt de bijeenkomst van 12 oktober jl. die helaas vanwege de RIVM richtlijnen is uitgesteld. Vanwege deze ontwikkelingen heeft VHG ervoor gekozen geen workshop te organiseren, maar een digitale inspiratiesessie.

Bent u geïnteresseerd in deze inspiratiesessie, dan kunt u zich via onderstaand aanmeldingsformulier nog registeren. Indien u zich al had aangemeld voor de bijeenkomst van 12 oktober is dit niet meer nodig.

De sessie start om 15.30 uur en na afloop is het mogelijk vragen te stellen aan Kim van der Leest.

Inschrijven kan via onderstaand aanmeldingsformulier
 

  1. Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  1. Bedrijfsnaam *
  2. Naam deelnemer *
  3. Telefoonnummer *
  4. E-mailadres *
  5. Bij evenementen en bijeenkomsten kan VHG beeld- en/of geluidsopnamen maken waarop u herkenbaar bent. Geef hieronder aan of u toestemming verleent voor het gebruik hiervan ten behoeve van publicaties/communicatie door VHG en hierbij betrokken partijen. *

 

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten