Opdrachtgevers:

Lid worden

VHG Platform Ontwerpers

VHG Platform Ontwerpers is in 2010 opgericht om de kwaliteit van het ontwerp en de kennisoverdracht en samenwerking tussen hoveniers, vormgevers, ontwerpers en landschapsarchitecten te stimuleren. Branchevereniging VHG wil met dit platform de komende jaren enerzijds de creatieve en innovatieve kwaliteit van tuinontwerpen verhogen en anderzijds de netwerkvorming voor ontwerpers en in de groenbranche vergroten. Dit platform is een stimulans voor diegenen die zich willen ontwikkelen in de kunst en kunde van het ontwerpambacht. 

Deelnemen aan VHG Platform Ontwerpers
VHG Platform Ontwerpers staat open voor alle ontwerpers binnen ons vakgebied, waarbij we geen onderscheid maken tussen ontwerpers die in dienst zijn bij hoveniers- of groenvoorzienersbedrijven en ontwerpers die zelfstandig gevestigd zijn of werkzaam zijn bij een ontwerpbureau. Ook zelfstandig gevestigde ontwerpers en tuinontwerpbureaus kunnen lid worden van Branchevereniging VHG.

Als lid van VHG bent u altijd op de hoogte van ontwikkelingen in de branche, nieuwe wet- en regelgeving, nieuwe technieken en veel meer. Zo kunt u gebruik maken van de diensten van de VHG-Ondernemershelpdesk en krijgt u op de VHG-website toegang tot het ledennet. Hiermee krijgt u toegang tot een schat aan downloadbare informatie. Tevens ontvangt u het laatste nieuws via de wekelijkse VHG-nieuwsbrief en het VHG-Magazine dat iedere twee maanden uitkomt.

Daarnaast zet het VHG Platform Ontwerpers zich met volle enthousiasme in om u een interactief podium te bieden voor uitwisseling van informatie en uitbouwen van uw netwerk. Als concrete activiteiten noem ik u de volgende:
· er worden vier landelijke platformbijeenkomsten en een excursie georganiseerd;
· u ontvangt een maandelijkse digitale nieuwsbrief;
· u wordt opgenomen in de lijst ontwerpers op deze site.

Informatiemap
Wilt u eerst meer informatie, een platformbijeenkomst bijwonen of een vrijblijvend gesprek? Dan kunt u contact opnemen met Richard Maaskant van Branchevereniging VHG via telefoonnummer (030) 659 55 50. U kunt ook een vrijblijvend informatiepakket aanvragen via deze website.

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten