Opdrachtgevers:

Regio's

Regio

Ondernemen doet u niet alleen. Contact met collega’s geeft u de mogelijkheid om kennis en ervaring uit te wisselen. Zo leert u van elkaar. Doet u inspiratie op. Ontdekt u nieuwe mogelijkheden.

Branchevereniging VHG kent zes regio's. Dit zijn de ontmoetingsplaatsen voor alle leden in de betreffende regio. Hier doet u informatie op over sectoroverstijgende thema's, zoals de regionale marktsituatie.

In studieclubs kunt u meepraten over specifieke thema's. De opzet voor alle studieclubs is in principe hetzelfde. Het zijn platforms waarop u elkaar informeel kunt ontmoeten en ervaringen en gemeenschappelijke problemen kunt uitwisselen. De doelstelling is om via de studieclubs de afstand tussen uw bedrijf en VHG te verkleinen, dichter op de praktijk van alledag aan te sluiten en het clubgevoel onder de leden te vergroten.

Regiobijeenkomsten najaar 2018
Branchevereniging VHG organiseerde in het najaar van 2018 diverse regiobijeenkomsten rond actuele thema's. Zo verzorgden de trainers van Bex Communicatie drie avonden over Personeel & Imago. Kim van der leest verzorgde in samenwerking met Jolanda Maas twee bijeenkomsten over Groene Schoolpleinen, waarbij De Levende Tuin als uitgangspunt gold. Verder stond er een bijeenkomst rond het thema 'Out-of-the-box' op de agenda met een presentatie van een communicatietrainer en een rondleiding bij BVB Substrates in De Lier, waar deze bijeenkomst plaatsvond.

De zes VHG regio's zijn:
1. VHG regio Brabant/Limburg
2. VHG regio Midden-Nederland
3. VHG regio Noord-Holland 
4. VHG regio Noord-Nederland
5. VHG regio Oost
6. VHG regio Zuidwest-Nederland

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten