Opdrachtgevers:

Midden-Nederland

Midden-Nederland

VHG Kennisbijeenkomsten in de regio

Een regio is de ontmoetingsplaats voor alle leden van Branchevereniging VHG in het betreffende gebied.

Door middel van kennis-/regiobijeenkomsten en studieclubs houdt de regio u op de hoogte van sectoroverstijgende thema's zoals bijvoorbeeld uitleg over de cao of nieuwe regelgeving.

In de agenda vindt u de data van alle bijeenkomsten van VHG regio Midden-Nederland. Ongeveer twee weken voor aanvang ontvangen alle leden van de regio per e-mail een uitnodiging voor de bijeenkomsten.


Kennisbijeenkomsten Personeel & Imago op dinsdag 13 november 2018
Uw imago en aantrekkingskracht op nieuw personeel versterken met het VHG-concept De Levende Tuin? Kom naar de kennisbijeenkomsten die Branchevereniging VHG in oktober en november organiseert. De trainers van Bex Communicatie geven u praktische tips die u direct kunt toepassen.

Inhoud
De kennisbijeenkomsten Personeel & Imago hebben het VHG-concept De Levende Tuin als uitgangspunt. Dit concept, dat in 2010 werd geïntroduceerd, is inmiddels een begrip geworden. En een beweging. Het besef dat groen gelukkig maakt, krijgt steeds meer aanhangers.
 
Win-winsituatie
Als groenondernemer kunt u met De Levende Tuin aantonen dat u een bijdrage levert aan de leefomgeving, gezondheid en biodiversiteit. Dat is goed voor de omgeving, maar ook voor uw bedrijf. Kortom: De Levende Tuin is bedrijfseconomisch aantrekkelijk!

Imago
VHG wil met deze bijeenkomst een boost geven aan De Levende Tuin, het imago van groenondernemers en het enthousiasme binnen het hele team van onze leden om het concept uit te dragen. Peter van den Besselaar van Bex Communicatie en zijn collega’s geven u hiervoor waardevolle adviezen en handreikingen. Dat mag u niet missen! U gaat naar huis met een flinke dosis praktische tips om morgen toe te passen.

Data en locaties
• Dinsdag 13 november: Midden-Nederland (Woudenberg)

Het programma duurt van 19:00 uur tot 21:30 uur.

Aanmelden
Klik op een van bovenstaande links om u in te schrijven. Bent u niet gevestigd in de regio waar een bijeenkomst plaatsvindt? Geen probleem! U kunt ook deelnemen buiten uw eigen regio.

Via onderstaand formulier kunt u zich voor deze regiobijeenkomst aanmelden.

Wilt u nog iemand aanmelden? Klik dan hier

  1. Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Contactgegevens

  1. Voornaam *
  2. Achternaam *
  3. Bedrijfsnaam *
  4. E-mailadres *
  5. Telefoonnummer *

Datum en locatie

  1. Voorkeursdatum *
  2. Bij evenementen en bijeenkomsten kan VHG beeld- en/of geluidsopnamen maken waarop u herkenbaar bent. Geef hieronder aan of u toestemming verleent voor het gebruik hiervan ten behoeve van publicaties/communicatie door VHG en hierbij betrokken partijen. *

  

Terug naar het overzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten