Opdrachtgevers:

Activiteitenprogramma

Heeft u zich aangemeld voor Kennisbijeenkomst over het duurzame vasteplantenconcept Greentocolour op 13 oktober as. in Barneveld? Helaas moeten wij u melden dat deze bijeenkomst niet doorgaat. Vanwege de huidige ontwikkelingen wat betreft de besmettingen met het coronavirus, vinden wij het momenteel niet verantwoord deze bijeenkomst te laten plaatsvinden. Dit ondanks alle voorzorgsmaatregelen die op de locatie worden getroffen om veilig en verantwoord samen te komen.

Wij gaan bekijken of we de bijeenkomst op een later moment alsnog kunnen organiseren, of wellicht online kunnen aanbieden. Zodra hier meer over bekend is, ontvangt u bericht.

Heeft u vragen over dit besluit, neemt u dan gerust contact met ons op via e.visser@vhg.org of 030 659 56459.


VHG-bijeenkomsten: voor kennis & informatie, inspiratie en ontmoeten
Branchevereniging VHG organiseert jaarlijks tal van bijeenkomsten voor haar leden. Bijeenkomsten waar je je kennis kunt verbreden en verdiepen, kunt leren van en met collega’s en uiteraard ook kunt netwerken en bijpraten. Kijk in onze agenda voor alle VHG-bijeenkomsten.  

*******

De regio is de ontmoetingsplaats voor de leden van Branchevereniging VHG in het betreffende gebied. Jaarlijks wordt hiervoor een activiteitenprogramma samengesteld.

In de agenda vindt u de data van alle bijeenkomsten van VHG regio Midden-Nederland. Zodra deze beschikbaar is, vindt u hier ook de uitnodiging met het programma en de gegevens van de locatie etc.

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten