Opdrachtgevers:

Activiteitenprogramma

De regio is de ontmoetingsplaats voor de leden van Branchevereniging VHG in het betreffende gebied. Jaarlijks wordt hiervoor een activiteitenprogramma samengesteld.

In de agenda vindt u de data van alle bijeenkomsten van VHG regio Noord-Holland. Zodra deze beschikbaar is, vindt u hier ook de uitnodiging met het programma en de gegevens van de locatie etc.

*****

Bijpraatbijeenkomst VHG Regio Noord-Holland
Op zaterdag 7 september 2019 organiseert de VHG Regio Noord-Holland een leuke, interessante middag en avond waaraan alle leden van de regio Noord-Holland van harte worden uitgenodigd om deel te nemen. Er is tijd om elkaar weer eens informeel te ontmoeten en bij te praten.

Programma
Om 15.00 uur wordt u verwacht bij de zeesluizen van IJmuiden in het Bezoekerscentrum “Ship”, Noordersluisweg 1 in IJmuiden. U wordt hier ontvangen met koffie/thee en gebak.
Om 15.45 uur start een rondleiding, waarna u vervolgens 17.30 uur wordt verwacht bij Strandpaviljoen Timboektoe, Reynderweg 1 in Velsen-Noord, voor een informeel samenzijn met een hapje en drankje. Hier zult u uw brein aan het werk moeten zetten omdat er een VHG-quiz gehouden zal worden. Aansluitend wordt de barbecue aangestoken, dus er is voldoende tijd om bij te praten en te netwerken.

De kosten voor dit evenement bedragen € 25,00 (exclusief btw) per persoon. Uiteraard zijn partners ook van harte welkom. Meld u op tijd aan want er kunnen maximaal 40 personen mee. Graag tot dan!

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor deelname. U ontvangt hiervoor een factuur.

  1. Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  1. Voornaam *
  2. Achternaam *
  3. Bedrijfsnaam *
  4. Factuuradres *
  5. Postcode *
  6. Woonplaats *
  7. E-mailadres *
  8. Telefoonnummer *
  9. Tijdens evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten en dergelijke kunnen door Branchevereniging VHG beeld- en/of geluidsopnamen worden gemaakt waarop u herkenbaar bent. Geef hieronder aan of u toestemming verleent voor het gebruik hiervan ten behoeve van *


Wilt u nog iemand aanmelden? Klik dan hier.

 

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten