Beter in het Groen

Beter in het Groen: gezond aanbod in het groen beter vindbaar

Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) is sinds september 2015 netwerkpartner van ‘Beter in het Groen’. Dit project helpt om het aanbod van zorg, sport, bewegen en welzijn in een groene omgeving beter vindbaar te maken. VHG ondersteunt dit project graag, omdat het bijdraagt aan meer activiteit van mensen in het groen, met alle positieve effecten die daarbij horen. Denk aan minder stress, meer bewegen en ontmoeten.

Op heel veel plaatsen in Nederland zijn activiteiten en voorzieningen die stimuleren dat mensen meer in een natuurlijke omgeving zijn. Zo zijn er wandelgroepen onder begeleiding, natuurbeheergroepen, activerende belevingstuinen, zorg(moes)tuinen enzovoorts. Om dit aanbod beter vindbaar te maken is de Beter in het Groen-zoeker ontwikkeld. Deze zoeker vindt u nu ook op de VHG-website. De zoeker helpt ook om aanbieders van gezonde activiteiten en voorzieningen in het groen hun doelgroep beter te laten bereiken. Op het ledengedeelte kunnen VHG-leden over de werkwijze lezen.

Een deel van deze pagina is afgeschermd en alleen toegankelijk voor leden.

Word lid

Meerwaarde voor ondernemers in het groen. Dat is wat Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners biedt. Meer ruimte om te ondernemen. Meer markt. Meer invloed. Maak gebruik van de voordelen van het lidmaatschap. Word lid. Daarmee versterkt u niet alleen uw eigen onderneming, maar ook het imago van de bedrijfstak én de invloed op nationaal en internationaal niveau. En daar plukt u dan weer de vruchten van.

Ik wil lid worden Meer informatie
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten