Inkoopvoordelen

Het lidmaatschap van Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) levert u als groene ondernemer veel meerwaarde op. Wij bieden u een breed scala van diensten aan.

Bovendien kunt u gebruik maken van de volgende interessante inkoopvoordelen:
Abonnement op Tuin & Landschap
Uitvoering van uw loonadministratie via Van Deutekom Accountants en Belastingadviseurs
Incasso-overeenkomsten via Intrum Justitia
Brandstofvoordeel
Conflictbemiddeling via Wij zijn één
Klantenvertellen
VHG Workshopprogramma

Abonnement op o.a. Tuin & Landschap
Als lid van VHG ontvangt u korting op uitgaven van Uitgeverij Hortipoint (www.hortipoint.nl). Het betreft abonnementen op Tuin & Landschap en De Boomkwekerij. Voor meer informatie en het aanvragen van een abonnement kunt u contact opnemen met de afdeling Ledenadministratie van VHG via ledenadministratie@vhg.org. Hier vindt u een overzicht met daarin de diverse kortingen voor leden.

Uitvoering van uw loonadministratie via Van Deutekom Accountants en Belastingadviseurs
Het voeren van een juiste loonadministratie is een tijdrovende zaak. Los daarvan zijn er regelmatig wijzigingen op het gebied van premies, overheidsbeslissingen, de uitvoeringsinstanties etcetera. Ook daarvan moet u op de hoogte blijven. Om u tijd te besparen, biedt VHG u een aantrekkelijk pakket bij Van Deutekom Accountants en Belastingadviseurs. Dit pakket omvat de volgende werkzaamheden:

  • invoeren en verwerken van loonmutaties en het aanmaken van salarisstroken per 4 weken/per maand;
  • aangifte belasting;
  • opmaken van jaaropgaven voor de werknemers;
  • aan- en afmelden bij uitvoeringsinstellingen zoals ziekenfonds en bedrijfsvereniging;
  • controle voorschotnota bedrijfsvereniging/UWV/GUO;
  • maken van loonberekeningen;
  • aanleveren jaarwerk belastingdienst en bedrijfsvereniging;
  • ziekmelding arbodienst.

Van Deutekom is thuis in de agrarische sector en beschikt daardoor over de nodige kennis van uw loonadministratie. Voor meer informatie kunt u kijken op de site van Van Deutekom Accountants en Belastingadviseurs of contact opnemen VHG Ondernemershelpdesk via ondernemershelpdesk@vhg.org.

Incasso-overeenkomsten via Intrum Justitia
Via Intrum Justitia ontvangen leden van VHG een aantrekkelijke korting op incasso-overeenkomsten. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Huib de Roode van Intrum Justitia via h.deroode@nl.intrum.com of VHG Ondernemershelpdesk via ondernemershelpdesk@vhg.org. Ook kunt u kijken op de website van Intrum Justitia.

Brandstofvoordeel
Leden van VHG kunnen tankpassen aanvragen van Esso, BP, Texaco Firezone, Q8/Tango/Gulf en Total. Met een tankpas van BP kunt ook tanken bij alle Texaco-stations in Nederland. Het aanvragen van tankpassen van Q8/Tango/Gulf verloopt, na uw aanvraag op onderstaande link, via de website van Q8/Tango/Gulf en de facturering voor deze tankpassen wordt ook rechtstreeks door de betreffende organisatie gedaan. Met de tankpassen ontvangt u korting tot € 0,12 op het tanken van diesel, benzine en lpg. Ga naar de website VHG Brandstofvoordeel voor meer informatie en vraag direct de brandstofpassen aan. Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met VHG Ondernemershelpdesk via ondernemershelpdesk@vhg.org of 085-330 77 00.  

Conflictbemiddeling via Wij zijn één
Leden van VHG kunnen gebruik maken van de diensten op het gebied van conflictbemiddeling en advies van Wij zijn één. Wij zijn één treedt op als procesbegeleider in werkgerelateerde conflicten. Daarbij is Wij zijn één behulpzaam bij het onderhandelingsproces tussen twee of meer partijen. Onafhankelijk en sensitief. Het doel? Komen tot een goede win-win situatie. Uiteraard zonder escalatie van het conflict. Wij zijn één richt zich overigens zowel op geschillen tussen leidinggevenden als op hiërarchische geschillen of geschillen tussen organisaties en klanten. Voor meer informatie over de diensten kunt u kijken op de website van Wij zijn één of contact opnemen met de Ondernemershelpdesk van VHG via het telefoonnummer 085- 330 77 00 of e-mail ondernemershelpdesk@vhg.org.

VHG workshopprogramma
VHG zet zich in voor ondernemers in het groen. VHG biedt u en uw organisatie in tal van opzichten professionele begeleiding en ondersteuning. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn praktijkgerichte workshops, cursussen en trainingen. Zo heeft VHG samen met haar kennispartners Insector en Bex Communicatie een aansprekend workshopprogramma voor ondernemers die actief zijn in de hoveniers- en groenvoorzieningsbranche ontwikkeld. Een aantal workshops is ook bestemd voor werknemers. VHG-leden kunnen op basis van het VHG-lidmaatschap tegen een gereduceerd tarief aan deze workshops deelnemen. Voor meer informatie en een overzicht van de verschillende workshops kunt u kijken op de webpagina Professionaliseringsprogramma op de website van VHG.

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten