Lid worden


 

Word nu lid en profiteer direct van het ledenvoordeel


Koninklijke Vereniging Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) heeft ook dit jaar weer een aantrekkelijke actie voor nieuwe leden. Bedrijven die nu een lidmaatschap afsluiten, kunnen direct de waarde van het lidmaatschap ontdekken. Elk nieuw lid ontvangt namelijk een boekje met waardevouchers met een totale waarde van bijna  € 1.400,-. Deze kunnen tot eind 2021 worden ingewisseld.

 

Met de waardevouchers kunt u werken aan het creëren van onderscheidend vermogen en sterke profilering van uw bedrijf in de markt. En ook aan professioneel ondernemerschap en de winstgevendheid van uw bedrijf. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk een voorbeeld van het voucherboekje.  

 

Aanmeldformulier
 

Kennismakingsgesprek of meer informatie?
Wilt u meer informatie over het lidmaatschap of een afspraak met een van onze adviseurs, vult u dan onderstaand formulier in!

  1. Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  1. Bedrijfsnaam *
  2. Voornaam *
  3. Achternaam *
  4. E-mailadres *
  5. Telefoonnummer *

 

Het lidmaatschap van VHG biedt u vele voordelen

               

 

Antwoord op ondernemersvragen
Al uw ondernemersvragen kunt u stellen aan de VHG Ondernemershelpdesk. Wij bieden u een schat aan informatie, persoonlijk advies en tal van praktische hulpmiddelen waarmee u de professionaliteit en winstgevendheid van uw bedrijf kunt bevorderen. Zo kunt u via de website (www.vhg.org) allerlei documenten downloaden voor uw projectdossier(s) en personeelsdossier(s).

Landelijke promotie
Als VHG-lid lift u ook mee op landelijke promotiecampagnes. VHG brengt bijvoorbeeld het vakmanschap van de VHG-professional bij een breed publiek onder de aandacht. Bekijk de filmpjes op ons YouTube-kanaal!

 

 

Praktische hulpmiddelen
Daarnaast kunt u gebruik maken van verschillende praktische handvatten voor ondernemers, zoals de handleidingen van De Levende Tuin en Het Levende Gebouw, de Economische Barometer  en workshops. Als u zich nu aanmeldt, profiteert u direct van àl het ledenvoordeel. Tijdelijk ontvangt u bij een lidmaatschap een voucherboekje met daarin verschillende waardevouchers.

 

 

Omvangrijk netwerk
Als lid van VHG heeft u toegang tot een uitstekend regionaal én landelijk netwerk van groenprofessionals. Op tal van momenten kunt u collega’s ontmoeten, in een informele sfeer en op interessante locaties. U deelt kennis en ervaringen en verrijkt vakkennis en ondernemersvaardigheden. Daarnaast heeft u invloed op de standpunten van VHG in de politieke lobby. Én u legt verbindingen naar interessante marktpartijen.Ondersteuning bij personeelszaken
VHG helpt u ook in uw rol als werkgever. We ontwikkelen sociaal beleid voor de groene sector en bieden onze leden concrete ondersteuning bij de uitvoering daarvan. Denk aan de cao, het functiewaarderingssysteem, veiligheid, gezondheid, personeelsbeleid en onderwijs. U kunt rekenen op gedegen adviezen van onze adviseurs én specialisten uit ons netwerk. Op de VHG-website vindt u tal van praktisch toepasbare hulpmiddelen, zoals modelarbeidsovereenkomsten, reglementen en een registratiemodule voor toepassing van het jaarurenmodel.

Ruimte om te ondernemen
Via politieke lobby en promotie zorgt VHG ervoor dat u de ruimte heeft om te ondernemen. Door samen te werken aan arbeidsvoorwaarden en vakonderwijs verhogen we de professionaliteit van onze branche.

Kortom: tijdwinst, gemak en financieel voordeel!
Met al deze diensten en producten creëert VHG ruimte voor professioneel groen ondernemerschap. Het lidmaatschap levert u tijdwinst, gemak en financieel voordeel op. En bovendien: hoe meer leden onze vereniging heeft, hoe groter onze invloed kan zijn en hoe meer wij kunnen betekenen voor onze achterban.


- Flyer voordelen lidmaatschap
- Raadpleeg de VHG Ondernemershelpdesk
- Reglementen lidmaatschap
- Contributiereglement
- Statuten
- Consumenten en Business to businessvoorwaarden
- Financiële meevaller voor VHG-leden (SFA)
- Bedrijfsscan
- Professionaliseringsprogramma

Aantrekkelijk aanbod
Als u zich nu aanmeldt, profiteert u direct van àl het ledenvoordeel. Tijdelijk ontvangt u bij een lidmaatschap een voucherboekje met daarin verschillende waardevouchers. Besluit u om lid te worden, dan kunt u daarvoor onderstaand aanmeldingsformulier gebruiken. U kunt het  invullen, ondertekenen en opsturen naar VHG, Antwoordnummer 7066, 3990 TB te Houten).

Meer weten?
Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op met de VHG Ondernemershelpdesk via telefoonnummer (030) 659 55 50. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek van een VHG-adviseur aan uw bedrijf, hieraan zijn geen kosten verbonden. Wanneer u het informatiepakket graag gedrukt ontvangt of het VHG magazine eenmalig wilt ontvangen, dan kunt u ons een e-mail sturen naar info@vhg.org.

 

 

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten