Opdrachtgevers:

Lid worden

Word nu lid en profiteer de rest van dit jaar kosteloos van àl het ledenvoordeel.

Word nu lid en maak kennis met dé branchevereniging voor de groene sector. Dit kost u de rest van dit jaar niets en het levert u veel op. U krijgt toegang tot een omvangrijk netwerk van collega’s. Daarnaast kunt u met uw al ondernemersvragen terecht bij onze helpdesk. Ook kunt u rekenen op actuele informatie en handige hulpmiddelen op het gebied van personeelsbeleid, de cao en arbeidsrecht.
Meld u vandaag nog aan en profiteer direct van alle voordelen!

  • Netwerk
  • Ondernemersvragen
  • Personeel

Aanmelden als lid?

Graag alle velden gemarkeerd met een * invullen

Netwerk
Als lid van VHG heeft u toegang tot een uitstekend regionaal én landelijk netwerk van groenprofessionals. Op tal van momenten kunt u collega’s ontmoeten, in een informele sfeer en op interessante locaties. U deelt kennis en ervaringen en verrijkt uw vakkennis en ondernemersvaardigheden. Daarnaast heeft u invloed op de standpunten van VHG in de politieke lobby. Én u legt verbindingen naar interessante marktpartijen. Kortom: zo’n netwerk is goud waard!

Ondernemersvragen
U staat er niet alleen voor als groenprofessional. Zeker niet als u lid bent van VHG. Al uw ondernemersvragen kunt u stellen aan de VHG Ondernemershelpdesk. Wij bieden u een schat aan informatie, persoonlijk advies en tal van praktische hulpmiddelen. Dat levert u tijdwinst, gemak en financieel voordeel op. Wilt u meer professionaliteit en rendement? Minder zorgen en minder risico’s? Word dan vandaag nog lid van VHG!

Personeel
Natuurlijk wilt u ook een goed werkgever zijn. Uw branchevereniging helpt daarbij. We ontwikkelen sociaal beleid voor de groene sector en bieden onze leden concrete ondersteuning bij de uitvoering daarvan. Denk aan de cao, het functiewaarderingssysteem, veiligheid, gezondheid, personeelsbeleid en onderwijs. U kunt rekenen op gedegen adviezen van onze adviseurs én specialisten uit ons netwerk. Op de VHG-website vindt u tal van praktisch toepasbare hulpmiddelen, zoals modelarbeidsovereenkomsten, reglementen en een registratiemodule voor toepassing van het jaarurenmodel.

Werft u mee?
Branchevereniging VHG is gestart met een wervingscampagne om nieuwe leden te werven. Via Facebook, Twitter en LinkedIn worden groenbedrijven geattendeerd op de mogelijkheid om de rest van dit jaar kosteloos kennis te maken met alle voordelen van het lidmaatschap. Kent u potentiële lidbedrijven? Laat het ons weten via info@vhg.org.

U kunt onderstaande tools zelf hiervoor vrij inzetten! Voor ieder social media kanaal is er fotomateriaal op maat. Daarnaast zijn er diverse voorbeeldteksten te gebruiken om collegabedrijven te werven.

Fotomateriaal t.b.v. Social Media:
VHG wervingsfoto Facebook in jpg (vierkant)
VHG wervingsfoto Facebook in png (vierkant)
VHG wervingsfoto Facebook in jpg (liggend)
VHG wervingsfoto Facebook in png (liggend)
VHG wervingsfoto LinkedIn in jpg (liggend)
VHG wervingsfoto LinkedIn in png (liggend) 
VHG wervingsfoto Whatsapp in png (vierkant)

Teksten t.b.v. Social Media:
VHG voorbeeldteksten Whatsapp

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten