Opdrachtgevers:

Mijn VHG / Omzetopgave

Maak kennis met Mijn VHG

Mijn VHG is het nieuwe portaal voor leden. In uw eigen – afgeschermde – dashboard ziet u alle gegevens van uw lidmaatschap overzichtelijk bij elkaar. U kunt gegevens inzien en wijzigen en facturen raadplegen. Als u beheerder bent, kunt u ook medewerkers toevoegen zodat zij ook de wekelijkse digitale nieuwsbrieven ontvangen. Het Mijn VHG-dashboard wordt steeds verder uitgebreid. In de nabije toekomst meldt u zich eenvoudig aan voor bijeenkomsten en ontvangt u belangrijke berichten via Mijn VHG. Houd daarom Mijn VHG in de gaten!

Omzetopgave

Uw Branchevereniging VHG zal komende maanden de contributiebijdrage voor 2020 vaststellen. Dit doen wij op basis van uw omzetgegevens van 2018.

Wij vragen u om uiterlijk per omgaande uw omzet en enkele andere gegevens op te geven. Dit kan online via het nieuwe ledenportaal Mijn VHG. De opgave van de omzet is verplicht voor ieder hoofdvestigingslid. Hoofdvestigingen vullen hun omzet in en - indien van toepassing – die van al hun nevenvestigingen.

Doe hier uw omzetopgave.

Hulp nodig?

Heeft u vragen of wenst u ondersteuning, dan kunt u contact opnemen met de afdeling ledenadmini­stratie (per e-mail via ledenadministratie@vhg.org of per telefoon via het algemene nummer 030 659 55 50).

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten