VHG  |  Ondernemer  |  Agenda  |  Bijeenkomst

Skip Navigation LinksBijeenkomst

"Voor ondernemers in het groen"

a113b8d4-6ee7-4d86-92ec-77cf8fde6cc3

VHG Agenda

Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners organiseert jaarlijks tal van bijeenkomsten voor haar leden. Een overzicht.

fc8abc5c-fd2a-48fb-9a8a-f3cf34e85594

Professionaliserings workshop beter onderscheiden

Wo 8 Febebruari 2023  |  15:00 - 21:00 uur
De markt voor ondernemers in het groen is volop in beweging. Als ondernemer moet u zichtbaar en onderscheidend zijn in het hele traject van acquisitie tot nazorg. Maar daarnaast is het nodig dat het bedrijfsproces en de interne samenwerking goed op orde zijn. Door aandacht te geven aan beide kanten van het ondernemen (klantbenadering en interne organisatie) kun u uw (faal)kosten beperken en winstgevendheid verder verbeteren.

Om u daarbij te ondersteunen heeft branchevereniging VHG, het programma 'professionalisering nieuwe stijl' ontwikkeld. Onderdeel van dit programma is een serie van samenhangende workshops. Op donderdag 8 februari 2023 vindt de workshop "Beter onderscheiden" plaats.

Wie op google hoveniersbedrijf en zijn woonplaats intoetst, krijgt tienduizenden resultaten. Geen wonder dat mensen liever aan collega’s en familieleden de naam van een vertrouwd en goed bedrijf vragen. Wie deze training volgt, gaat op een gestructureerde manier aan de slag met de mogelijkheden het onderscheidend vermogen van zijn bedrijf te vergroten.  

Intervisie
Onderscheidend vermogen is vaak gebaseerd op een eigen idee en unieke aanpak om de markt te benaderen. We bespreken in de training met elkaar hoe de deelnemers dat nu doen, wat succesvol is waar potentie zit. We gaan aan de slag met het denken in doelgroepen en hun behoeften.
Uw beschrijft in de training een of meer doelgroepen, de behoeften van die doelgroep en het onderscheidend aanbod waarmee u die behoefte vervult. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden om dit concept uit te dragen. Dat kan via uw medewerkers, beschrijving van uw producten/diensten en communicatiemogelijkheden. We gebruiken de toolkit creëren van onderscheidend vermogen van VHG.

Peter van den Besselaar van Bex*communicatie geeft deze training. Peter werkt al meer dan tien jaar voor VHG en hoveniersbedrijven en is een door de wol geverfde ondernemer/communicatiespecialist.

Programma

Inloop & ontvangst om 15.00 uur
Start van de bijeenkomst om 15.30 uur
Diner:  tussen 17.00 en 18.00 uur
Afsluiting bijeenkomst rond 21.00 uur

Wat kunt u na afloop?
Na afloop heeft u handvatten om het onderscheidend vermogen van uw bedrijf te vergroten en kan aan de slag met een actieplan om dit te doen.

Inhoud
• Onderscheidend vermogen uitgelegd
• Inspireren met een onderscheidend concept
• VHG hulpmiddelen en toolkit
• Uw eigen actieplan

Voor wie
Deze training is gericht op groenondernemers die beseffen dat onderscheidend vermogen key is voor duurzaam succes en structureel winstgevend willen zijn.

Kosten en inschrijving
De kosten voor deze workshops bedragen: 399,00 excl. BTW
Inschrijven voor deze workshops kan via deze link. Heeft u nog vragen? Mail dan naar info@vhg.org 

77c013eb-fe06-4a82-b73e-685a9289d5d0

Locatie

Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners
Horaplantsoen 20 6717 LT Ede
9f860997-d1ef-43bc-93bd-4c5ad9c6e77b

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org