VHG  |  Over VHG  |  Markt

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

58106ed0-f1e3-484c-b941-688c956f5814

Ontdek wat groen kan doen!

Bekijk de groene oplossingen voor levende tuinen, gebouwen en openbare ruimte

Ontdek wat groen kan doen!

Ontdek wat groen kan doen!
Bekijk de groene oplossingen voor levende tuinen, levende gebouwen en een levende openbare ruimte.

Waardevol groen

De groenbranche heeft een waardevol product in handen. Groen is niet langer alleen maar decoratie, maar draagt bij aan de kwaliteit van onze leefomgeving, de biodiversiteit, de gezondheid van mensen en de circulaire economie. Het biedt oplossingen voor klimaatadaptatie en is bovendien economisch aantrekkelijk.

Namens haar leden wil VHG de gesprekspartner zijn die maatschappelijke en economische meerwaarde van groen onder de aandacht brengt bij politiek, institutionele partijen en burgers. Voor de groenprofessionals biedt dit kansen om hun creativiteit, deskundigheid en vakmanschap bij ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud daadwerkelijk te verzilveren.

Inspiratie en informatie
VHG ondersteunt de groenprofessionals hierbij op tal van manieren. Bijvoorbeeld met de concepten De Levende Tuin, Het Levende Gebouw en De Levende Openbare Ruimte. Deze concepten presenteren we in handleidingen vol informatie en inspiratie, gecombineerd met kennis uit wetenschappelijk onderzoek naar de waarde van groen.

Naar een toekomstbestendige leefomgeving
Een verbindende rol spelen tussen haar leden en de markt, dat is de missie van VHG. We delen kennis en informatie, inspireren en faciliteren ontmoeting. Zo leggen we 'groene verbindingen' naar mens en maatschappij. Voor gezonde gebouwen en steden. Voor leefomgevingen waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Kortom: voor een toekomstbestendige wereld.

Hier vindt u binnenkort meer informatie en uitwerking van onze concepten De Levende Tuin, Het Levende Gebouw en De Levende Openbare Ruimte.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief