VHG  |  Ondernemer  |  Agenda  |  Bijeenkomst

Skip Navigation LinksBijeenkomst

"Voor ondernemers in het groen"

181148bc-39d7-49e9-ba15-93748122c83f

VHG Agenda

Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners organiseert jaarlijks tal van bijeenkomsten voor haar leden. Een overzicht.

757b1c19-0206-4e93-b8c8-d84adee9fc25

Kennis- en netwerkbijeenkomst VHG Regio Oost

Ma 23 Mei 2022  |  17:15 - 21:30 uur
De regioadviesgroep VHG Oost nodigt u van harte uit voor de kennisbijeenkomst "Versnellen in Realisatiekracht" bij Buiter Beton

De regioadviesgroep VHG Oost nodigt u van harte uit voor de kennisbijeenkomst "Versnellen in Realisatiekracht" bij Buiter Beton op 23 mei aanstaande vanaf 17.30 uur (kunt u pas later aanschuiven, wees welkom!).
 
Uw bedrijf heeft vermoedelijk net als de meeste andere bedrijven in de hoveniers- en groenvoorzieningsbranche momenteel geen moeite met het verkrijgen van opdrachten, maar wel met het behouden van grip op uw organisatie.
 
Hoe blijft uw bedrijf in staat om uw opdrachtgevers - waaronder vaste klanten - naar tevredenheid te bedienen? En dat vooral in een tijd met een gebrek aan vakmensen en schaarste van diverse materialen. Oplopende levertijden, stijgende inkoopprijzen en steeds kritischere opdrachtgevers vragen veel van uw organisatie.
U moet feitelijk meer doen meer doen met minder middelen en dat vereist Versnellen in Realisatiekracht, het thema van deze kennisbijeenkomst!
 
Buiter Beton
Wat in 1979 begon als een handel in betonmaterialen en B-keus bestrating is uitgegroeid tot een begrip in de sierbestratingswereld met drie vestigingen en een dealernetwerk door heel het land. Het bedrijf telt inmiddels 35 medewerkers en bedient hun klanten van een prachtige locatie in Balkbrug, voorzien van een sierbestratingspark van ruim 5000 m².
 
Businesslaps
Op een interactieve wijze zal Bart Vermeulen van Business Lapps een nadere toelichting verzorgen op het thema Versnellen in Realisatiekracht. Onderwerpen die hij aan bod zal stellen zijn:
  • Van veel doen naar weten wat je te doen hebt
  • Hoe verricht u meer werk met meer met minder mensen?
  • Hoe krijgt u uw medewerkers in de juiste actiestand?
  • Wat is de grootste bottleneck in uw bedrijfsvoering en hoe lost u die op?
  • Welke rol speelt uw managementstijl hierin?
  • Hoe stemt uw de processen in uw (inkoop) keten goed af met de verwachtingen van uw afnemers?
 
Locatie en aanmelden
Deze bijeenkomst vindt plaats bij Buiter Beton, gevestigd aan de Hoogeveenseweg 27 Balkbrug. U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst.  Heeft u vragen met betrekking tot de bijeenkomst of uw deelname kunt u deze mailen aan Ingeborg Streng via i.streng@vhg.org

 
Programma
17.15 uur - ontvangst
17.30 uur - warm buffet
18.15 uur - bedrijfspresentatie Buiter Beton inclusief rondleiding
19.15 uur - pauze
19.30 uur - presentatie “Versnellen in realisatiekracht”
21.00 uur - netwerkborrel
21.30 uur - afsluiting
 
Breng een introducee mee!
Wist u dat u altijd een introducee (niet-lid) mag meenemen naar een VHG-bijeenkomst? Dat geldt trouwens ook voor de online sessies. Als u dit wilt doen, meldt dit dan via ondernemershelpdesk@vhg.org.
 
Mocht uw gast besluiten om lid te worden, dan ontvangt u een jubileumbonus van 100 euro!
Hoe meer groenbedrijven zijn aangesloten bij de Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners, hoe meer we kunnen bereiken. Help mee om onze vereniging nog sterker te maken.
 
(Hoe) bent u al met ons verbonden?
Wij kijken ernaar uit weer met elkaar verbonden te zijn binnen onze mooie vereniging. We onderstrepen dat graag met een klein presentje dat we voor u klaar hebben liggen. Zorg dat u erbij bent en breng iemand mee!
 
 
 
 

da931d64-782c-41a0-ad9e-eaa39958bbbb

Locatie

Buiter Beton, Hoogeveenseweg 27 Balkbrug

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org