VHG  |  Ondernemer  |  Agenda  |  Bijeenkomst

Skip Navigation LinksBijeenkomst

"Voor ondernemers in het groen"

96c5f352-13b9-4bdc-bece-901bd5b96ee1

VHG Agenda

Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners organiseert jaarlijks tal van bijeenkomsten voor haar leden. Een overzicht.

2064ad5c-2eac-4882-b0c8-859626c46bcf

Kennis- en netwerkbijeenkomst VHG Regio Zuidwest Nederland

Do 19 Mei 2022  |  17:30 - 21:45 uur
De regioadviesgroep VHG Zuidwest Nederland nodigt u van harte uit voor de kennis- en netwerkbijeenkomst Relevante fiscale regelgeving en voordelen!

De regioadviesgroep VHG Zuidwest Nederland nodigt u van harte uit voor de kennis- en netwerkbijeenkomst Relevante fiscale regelgeving en voordelen! bij DE CAISSON op donderdag 19 mei aanstaande vanaf 17.30 uur (kunt u pas later aanschuiven, wees welkom!).
 
Schipper Accountants
De historie van Schipper gaat terug naar 1938. In dat jaar werd Schipper Accountants opgericht. Inmiddels hebben zij 9 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Met circa 350 medewerkers bieden ze ondernemers een full-service dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, accountantscontrole, pensioenadvies, corporate finance en personeelsdiensten. Hun sterke regionale binding zorgt dat zij de branche, afzetmarkt en concurrenten van hun klanten kennen. Door de korte lijnen binnen de werkorganisatie is Schipper wendbaar; ze anticiperen snel en slim op elke vraag die ze krijgen.
Programma
17.30 uur-          Inloop en ontvangst
18.00 uur -         Diner – aangeboden door VHG
Let op! Met behulp van de aanmelding kan worden aangegeven of u wel of niet deelneemt aan het diner. Als u deelneemt is daarbij het verzoek aan te geven of uw voorkeur uitgaat naar een vlees of visgerecht. Heeft u liever een ander gerecht, omdat u vegetarisch bent of voedselallergieën heeft? Ook dat kunt u doorgeven met behulp van hetzelfde aanmeldingsformulier. De link naar dit formulier vindt u verderop in deze uitnodiging. 
 
19.30 uur -         Welkomstwoord
 
19.35 uur -         Presentatie Relevante fiscale regelgeving en voordelen.
De presentatie van Schipper Accountants zal een toelichting geven op interessante fiscale regelingen voor duurzame investeringen. Aansluitend zal een toelichting worden gegeven op actuele ontwikkelingen met betrekking tot fiscale regelingen voor zelfstandigen zonder personeel. Tot slot zal worden ingegaan op de fiscale regelgeving die van toepassing in geval van bedrijfsauto’s die privé worden gebruikt.
 
20.40 uur -         Toelichting op actualiteiten in de sector en vereniging.
Richard Maaskant zal namens Koninklijke VHG deze toelichting verzorgen.
 
21.00 uur -         netwerkborrel
21.45 uur -         afsluiting
 
Locatie en aanmelden
Deze bijeenkomst vindt plaats bij de Caisson. Het bezoekadres Smokkelhoekseweg 12 te Kapelle. U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst.  Heeft u vragen met betrekking tot de bijeenkomst of uw deelname kunt u deze mailen aan Ingeborg Streng via i.streng@vhg.org

Breng een introducee mee!
Wist u dat u altijd een introducee (niet-lid) mag meenemen naar een VHG-bijeenkomst? Als u dit wilt doen, meldt dit dan ook via i.streng@vhg.org

Mocht uw gast besluiten om lid te worden, dan ontvangt u een jubileumbonus van 100 euro!
Hoe meer groenbedrijven zijn aangesloten bij de Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners, hoe meer we kunnen bereiken. Help mee om onze vereniging nog sterker te maken.


 
 

f780fde1-2db7-48ce-9900-821b4b5bdfa0

Locatie

De Caisson, Smokkelhoekseweg 12 te Kapelle

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org