VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

805b7ee4-1ddf-4044-ae2c-3f07dcf84686

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Beter Aanbesteden met een knipoog

do 20 okt 2022

Goed aanbesteden is relevant voor overheden én ondernemers. Voor het behalen van de beste resultaten, heb je elkaars kennis en vertrouwen nodig. Auteur Theo van der Linden - veelgevraagd spreker over aanbesteden - verwerkte aanbestedingsprincipes als de Europese aanbestedingsbeginselen, procedurekeuze en MVO-criteria in 10 humoristische verhalen. 

De verhalen zijn aangevuld met nuttige informatie en praktische tips voor aanbestedende diensten en nu te lezen in de eerste uitgave van Beter Aanbesteden Magazine. 

Lees en deel!

Laat u inspireren en deel de verhalen met collega's, (potentiële) leveranciers of opdrachtgevers, bijvoorbeeld op LinkedIn. Genoeg stof voor een goed gesprek over de mogelijkheden voor beter aanbesteden.

Naar het magazine

Deze verhalenspecial is de eerste uitgave van een serie Beter Aanbesteden Magazines. Het online magazine bevat interviews en artikelen over een betere aanbestedingspraktijk voor zowel aanbestedende diensten als ondernemers.

Meer informatie

Op www.beteraanbesteden.nl vindt u meer informatie over het programma Beter Aanbesteden, geplande bijeenkomsten en projecten.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org