VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

6fbca72b-ab4c-464e-bd08-775dba3ba70c

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Campagne meerwaarde groenprofessional: Deel de fototip ‘Investeren in de tuin’

do 14 okt 2021

Als groenprofessional weet u natuurlijk dat een investering in de tuin zich altijd dubbel en dwars terugbetaalt. Een goed ontworpen en aangelegde tuin, waar alle mogelijkheden worden benut, wordt ieder jaar alleen maar mooier. En zorgt ook nog eens voor waardevermeerdering van het huis. De VHG-groenprofessional maakt van iedere tuin een 'tuin om in te leven'. Bekijk en deel de inspiratiefilm en de verschillende fototips en korte videotips.

Een tuin om in te leven, dat is het thema van de campagne waarmee VHG de meerwaarde van de groenprofessional benadrukt bij consumenten. Deze campagne wordt tot eind oktober gevoerd via social media. En u kunt aanhaken! Bekijk het materiaal en download het om zelf te delen:

Fototips

De campagnefilms vindt u allemaal op YouTube, zoals:

Promo

Hoofdfilm

Videotip 1: zitplekken

Videotip 2: tuinstyling

Denk aan de VHG Ledenzoeker!
In alle uitingen wordt verwezen naar VHG Ledenzoeker. Hier zoeken potentiële opdrachtgevers naar een VHG-professional in hun regio. De Ledenzoeker biedt u als VHG-lid mogelijkheden om uw bedrijf te profileren op uw eigen bedrijfspagina

Uw bedrijfspagina bewerken
Wilt u uw bedrijfspagina in de Ledenzoeker aanpassen en verder vullen? Log dan in op 'Mijn VHG'. Daar vindt u uw eigen - afgeschermde - dashboard met alle gegevens van uw lidmaatschap overzichtelijk bij elkaar. Als u beheerder bent, kunt u de gegevens inzien en wijzigen en dus ook uw bedrijfspagina bewerken. Hulp nodig? Stuur een e-mail naar ledenadministratie@vhg.org of bel 085 330 77 00.


VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org