VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

0db31360-1953-43f5-a1d6-85f25aede12e

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Datagedreven bidmanagement: zo kwalificeer je effectief aanbestedingen!

do 07 sep 2023

​Aan werk geen gebrek in de groensector. Sterker nog: er zijn zoveel aanbestedingen op de markt, dat je als groenbedrijf selectief moet kiezen op welke je wel of niet gaat inschrijven. Datagedreven bidmanagement kan daarbij helpen. Hoe? Dat leer je tijdens het webinar dat onze partner Altura, leverancier van zogeheten ‘full-cycle bidmanagementsoftware’, op 10 oktober speciaal voor VHG-leden organiseert. 


Ontdek meer over het webinar

Hoe start je met datagedreven bidmanagement en kies je alleen voor aanbestedingen met een hoge winkans? Dat laten ze zien in het webinar. Je leert o.a.:
  • kansen effectief te kwalificeren: zorg voor gerichte inzet van tijd en werknemers op hoge winkans aanbestedingen dankzij diepgaande bid/no-bid rapportages en automatische analyses van verleden inschrijvingen;
  • hoe je concurrentievoordeel haalt uit je data: door data-analyses profiteer je van win-loss analyses en data-inzichten uit je bidgeschiedenis. Zo ontdek je zwakke punten van je concurrenten én verbeterpunten voor je eigen voorstellen;
  • hoe je een gestroomlijnd bidproces inricht: behoud complete controle over je bidproces met een centraal en overzichtelijk proces.

Meld je hier aan voor het webinar op 10 oktober om 10.00 uur. 


VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief