VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

c37a4419-01a9-4a7f-9a8a-6bda7da506dd

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

De Week van BeterAanbesteden, doe ook mee!

do 02 feb 2023

​Hoe zorgen we dat we als overheden en ondernemers hart voor elkaar hebben, in plaats van hard voor elkaar zijn? Daar draait de week van #Beter Aanbesteden om, van 27 t/m 31 maart 2023. De eerste kennissessies zijn al gepland. Doe ook mee en deel je activiteiten! 


Kennissessies en publicaties

Het programma Beter Aanbesteden organiseert in deze week 3 verdiepingssessies over mkb-vriendelijk aanbesteden, dialoog met de markt en professioneel contractmanagement. Verder worden aanbestedende diensten en ondernemers opgeroepen om in deze week te laten zien hoe zij de aanbestedingspraktijk voor en met elkaar verbeteren. Bouwend Nederland organiseert deze week bijvoorbeeld haar jaarlijkse Aanbestedingscongres.

Doe mee!

Het programma en aanmelding voor de activiteiten in de Week van #BeterAanbesteden vind je op de website van PIANOo. Wil je zelf in De Week #Beter Aanbesteden een activiteit organiseren binnen je organisatie of in de regio, eventueel met een inhoudelijke bijdrage vanuit het programma? Of wil je een publicatie of inspirerend project delen? Laat het de regiomanagers Beter Aanbesteden weten. Zij besteden hier dan de komende tijd aandacht aan en plaatsen deze in de agenda.

Programma Beter Aanbesteden

Deze week wordt georganiseerd in het kader van programma Beter Aanbesteden. In 2021 startte dit vierjarige programma als coproductie tussen het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, VNG, VNO-NCW/MKB Nederland en PIANOo. Het doel is het professionaliseren van de inkooppraktijk door het bevorderen van kennis, toepassing en dialoog voor ondernemers en aanbestedende diensten.


VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief