VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

828b3bb1-8bae-4f25-9e9e-b1cac16c50a5

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Doe jij mee aan VHG Business Versneller?

do 15 jun 2023

​Maak een sprong voorwaarts met je onderneming en vergroot de groeikansen voor jouw bedrijf. Dit najaar start Koninklijke VHG in samenwerking met Business Lapps speciaal voor hoveniers en groenvoorzieners in Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe) het programma VHG Business Versneller.


De Business Versneller is een doelgericht ondernemersprogramma met concrete bouwstenen om je bedrijf naar een volgende fase te tillen. In zes praktische bijeenkomsten wordt er gewerkt aan de verdieping van je vaardigheden als ondernemer en breng je versnelling aan in je bedrijf. Je leert omgaan met de dynamiek in de huidige markt en de eisen die deze stelt aan strategie, marktbenadering en organisatie. Tools als het Business Model Canvas en het Markt Keuze Model bieden je inzichten. Inspirerende coaches (zelf ook ondernemer) dagen je hierbij uit. 

Een interessante investering

Het programma VHG Business Versneller gaat dit najaar van start en loopt door tot maart 2024. De totale waarde van de Business Versneller bedraagt € 4.500,- exclusief btw. Dankzij de bijdrage van onze partners zullen de kosten voor jou als ondernemer lager uitvallen. Hierdoor zijn de deelnamekosten uiterst interessant. Op dit moment is de precieze bijdrage nog niet bekend; meer hierover hoor je op de informatiebijeenkomst.

Meer weten? Kom naar de informatiebijeenkomst!

Op dinsdag 11 juli 2023 organiseren wij samen met Business Lapps een informatiebijeenkomst over de VHG Business Versneller. De bijeenkomst vindt plaats in de omgeving van Oosterwolde (precieze locatie volgt nog). We starten om 18.00 uur met een eenvoudige maaltijd; het duurt tot 20.30 uur. Mis het niet en meld je nu aan!

Hans Rozenveld van Rozenveld Hoveniers heeft eerder meegedaan aan het programma van de Business Versneller: “Deelname aan de Business Versneller heeft mij een betere ondernemer gemaakt. Door de opzet van het programma en omdat je een langere periode intensief met elkaar optrekt ontstaat vertrouwen. Vanuit dit vertrouwen ontstaat een open gesprek met ondernemers die weten wat ondernemen is. Daarmee versterk je elkaar als ondernemer. Ik heb na zeven jaar nog steeds contact met een aantal van de ondernemers. Je gaat aan de slag met onderwerpen als een modern en gezond businessmodel voor jouw bedrijf, het versterken van je merk- en marktpositie, je personeel vasthouden én werven, en aan het ontwikkelen van grip en overzicht op je organisatie. Dit alles komt in het programma uitgebreid aan bod.”

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Marc Custers, m.custers@vhg.org

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief