VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

dc714a89-84fd-4e19-9ff8-39c83fcd3f03

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Doe mee aan het VHG Jaaronderzoek 2022

do 09 mrt 2023

Het VHG Jaaronderzoek gaat van start. Vandaag, donderdag 9 maart, ontvang je als VHG-lid van online marktonderzoeksbureau The Brighthouse een uitnodiging voor deelname aan het jaaronderzoek 2022. Dit vindt plaats in het kader van de Economische Barometer. Je kunt de vragenlijsten invullen tot en met vrijdag 30 juni aanstaande. 


Het jaaronderzoek wordt sinds 2013 uitgevoerd en is de opvolger van het 'oude' bedrijfsvergelijkend onderzoek. Het is een hulpmiddel waarmee je in jouw eigen VHG-dashboard inzicht krijgt in de ontwikkeling van jouw bedrijfsprestaties over meerdere jaren. Ook kun je zien hoe deze prestaties zich verhouden tot die van vergelijkbare bedrijven.

Kosteloze ondersteuning
Voor hulp bij het invullen van de 3 vragenlijsten of het bespreken van de onderzoeksresultaten kun je kosteloos een beroep doen op een adviseur van de VHG Ondernemershelpdesk. Geef je de voorkeur aan een persoonlijke afspraak? Dat kan! Een van onze adviseurs komt graag bij je langs. Neem hiervoor en voor uw vragen over het jaaronderzoek contact met ons op via 085 330 77 00 of stuur een e-mail naar de VHG Ondernemershelpdesk.

Alle informatie over de Economische Barometer kun je hier vinden. 


VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief