VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

02787dd6-791b-44b4-a845-0d3c0fce6db7

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Floriade Expo 2022 open!

do 14 apr 2022

De Floriade Expo 2022 is van start, met als thema 'Growing Green Cities'. Tot 9 oktober is Almere hét podium waar de Nederlandse tuinbouw- en groensector zich presenteren. Ook onze leden ontbreken niet op deze wereldtuinbouwtentoonstelling. Gistermiddag werd de Floriade geopend door koning Willem-Alexander. Onze collega Arne Weverling was erbij namens VHG.

"Ik ben onder de indruk van wat er allemaal te zien is op de Floriade", aldus Arne. "Alles komt hier samen: prachtige voorbeelden van hoe steden er in de toekomst uit kunnen zien én hoe je voedsel kunt verbouwen. Onze leden kunnen hierin veel betekenen. Ondanks alle tegenslag in de voorbereiding van het evenement staat er een mooi visitekaartje. Laten we dat als sector omarmen en met trots uitdragen. Mijn boodschap aan de leden: ga er met je klanten en relaties naartoe en bezoek ook vooral het Food Forum."

VHG-professionals

Het Food Forum is het paviljoen van de provincie Flevoland. Het groen op, rond en in dit Nature Based Building is met medewerking van een groep van onze professionals gerealiseerd. Ook onze leden verenigd in het Groencollectief Nederland en het Feel Good Garden-collectief, zijn aanwezig met een presentatie.

Kom ook naar de Floriade en ontdek oplossingen van vakgenoten uit binnen- en buitenland die onze steden mooier, duurzamer en gezonder maken. Dat mag u als groenprofessional niet missen! Bestel hier uw kaarten

Foto: Robin Utrecht

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org