VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

e00f4e74-17ef-48af-83cc-5c0a963b6db7

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Gezocht: jongere (13-15 jaar) die een dag wil meelopen met de hovenier van de toekomst!

do 12 mei 2022

De campagne Groeien door Groen krijgt een vervolg! Voor een nieuwe video zijn we op zoek naar een jongere (13-15 jaar), die graag een dag wil meewerken met 'de hovenier van de toekomst'. 

Deze persoon krijgt een uniek kijkje in de wereld van de hovenier van de toekomst. Hij/zij werkt een dag mee met hovenier Gert die zich dagelijks bezighoudt met het onderhouden van het dak- en gevelgroen van het Aeresgebouw op de Floriade. Dit betekent: werken op 5 meter hoogte, planten inspecteren met een drone en een kijkje nemen tussen alle planten op het dak. 

Onze partner NetwerkZes maakt hiervan een aansprekend filmpje dat in de campagne wordt ingezet om andere jongeren enthousiast te laten zien hoe interessant en innovatief werken in de groensector is.

Kent u een jongere van 13-15 jaar (wellicht een stagiair?) die dit wel ziet zitten? Geef hem of haar op via https://groeiendoorgroen.nl/geefjeop!

Campagne

De campagne Groeien door Groen is een initiatief van VHG en sociale partners FNV Agrarisch Groen en CNV Vakmensen. Doel is om het imago van de groenprofessional en de sector te verbeteren én om de instroom vanuit het groene onderwijs te bevorderen. In verschillende filmpjes en artikelen wordt kennisgemaakt met de groensector en alle mogelijkheden die ons mooie beroep biedt. Meer informatie over de campagne Groeien door groen vindt u hier

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org