VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

fcbe4d63-1b49-46f2-b01c-fb521b38b053

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Hoveniersbedrijven gezocht voor pilotproject Vitale Hoveniers

do 23 feb 2023

"Ik wil zorgen dat ons werk aantrekkelijk is, uitvinden hoe ik mijn medewerkers een optimale toekomst kan bieden. Zodat ze bij mij blijven werken en dat zonder beperkingen en met plezier tot hun pensioen kunnen blijven doen". Houdt dit jou ook bezig? Heb jij het idee dat je hierin nog stappen kunt maken? Meld je dan aan voor het pilotproject #vitalehoveniers! Koninklijke VHG ontwikkelt dit samen met de vakbonden. 

Er is ruimte voor 20 pilotbedrijven om met begeleiding aan de slag te gaan. Veel of weinig medewerkers in dienst, dat maakt niet uit. Er is een passend traject voor iedere bedrijfsgrootte. Je enige investering is tijd en energie. De kosten van begeleiding worden vanuit subsidie betaald.

Goed organiseren
De wereld van vandaag stelt hoge eisen aan werkgevers en hun medewerkers. Nooit eerder veranderden de omstandigheden zo snel en werd er in zo'n mate beroep gedaan op onze flexibiliteit en innovatievermogen. Daarom blijft de sector investeren in het aantrekkelijk houden van het werk en het 'heel houden' van alle werkenden. Daar hebben we allemaal wat in te doen en het vraagt ook om goed organiseren.

Goede praktijken
Om een extra impuls aan deze ontwikkeling te geven, hebben sociale partners VHG, FNV en CNV het programma #vitalehoveniers in het leven geroepen. Het doel is om goede praktijken op het terrein van duurzame inzetbaarheid te ontdekken en te verspreiden. Wil jij hieraan bijdragen? Meld je aan voor de pilot en ontdek wat voor jou en je medewerkers mogelijk is. Dit project wordt mogelijk gemaakt dankzij MDIEU-subsidie waarop VHG met de bonden aanspraak heeft weten te maken.


VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief