VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

f8bc6183-06c2-42c4-bc29-bc9426692508

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Janouk Kelderman ambassadeur Week van de Groene Tuin

do 16 mrt 2023

Van 4 t/m 10 april is de Week van de Groene Tuin! In deze week zetten een groot aantal partners zich samen in om Nederlanders te inspireren hun omgeving groener te maken. Klokhuis-presentator, WNF-ambassadeur en natuurliefhebber Janouk Kelderman is dit jaar ambassadeur van deze groene week. 

Janouk: "Door het aanleggen van een groene tuin, draag je niet alleen bij aan het vergroten van de biodiversiteit, maar maak je het ook voor jezelf veel leuker. Je zult genieten van al het moois dat groeit en bloeit, van het gekwetter van de vogels of van het rustgevende gezoem van hommels en bijen. Wellicht kun je zelfs snoepen uit eigen tuin! Daarnaast zorgt het voor een prettigere en koelere leefomgeving."

Tijdens de Week van de Groene Tuin worden allerlei handige tips gedeeld en organiseren de partners verschillende groene acties.

Doe ook mee
Uiteraard kun jij als groenprofessional ook aanhaken bij deze campagne! Maak tuinbezitters enthousiast voor vergroenen met inspirerende tips en voorbeelden. Bekijk de VHG-handleiding De Levende Tuin en gebruik de informatie om jouw adviezen te onderbouwen.

Een groener Nederland
De Week van de Groene Tuin is onderdeel van de campagne 'Een groener Nederland begint in je eigen tuin'. Onder deze vlag zetten de samenwerkende partijen zich na al een paar jaar succesvol in om Nederlandse tuinen te vergroenen. VHG is partner in deze coalitie.

Meer weten? Kijk op www.weekvandegroenetuin.nl


VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief