VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

d6d55ee7-e3ec-42fd-bbde-fe41e7b28dae

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Lintjes voor Bas van Swigchem en Johan van Geffen

wo 27 apr 2022

Onze leden Bas van Swigchem en Johan van Geffen hebben dinsdag een Koninklijke onderscheiding in ontvangst mogen nemen. Namens het bestuur en medewerkers van harte gefeliciteerd met deze zeer verdiende erkenning!

Bas van Swigchem heeft zich decennialang ingezet voor onze vereniging. Hij was actief in diverse besturen en commissies. In het bijzonder was hij betrokken bij het groene onderwijs en de organisatie van de jaarlijkse wedstrijden tuinaanleg, zowel nationaal als internationaal. Met zijn grote kennis van het vak en zijn stimulerende persoonlijkheid bracht Bas de deelnemers tot prachtige resultaten en geweldige ervaringen.

Johan van Geffen was ruim 20 jaar een zeer betrokken voorzitter van landelijke Stichting Onderwijs Groenvoorziening en de VHG Branche-opleiding. Hij was een zeer gewaardeerde ambassadeur voor het groene onderwijs en de wedstrijden tuinaanleg in binnen- en buitenland. Zo was hij een van de drijvende krachten achter de oprichting van (World) Skills Netherlands, waar hij vervolgens 6 jaar voorzitter van was.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org