VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

daede719-52ce-4c64-8416-5bb4b9faaf18

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Maak kans op de Steenbreektrofee

di 09 mei 2023

​De jury van de Steenbreektrofee is weer op zoek naar innovatieve projecten die bijdragen aan de vergroening van onze leefomgeving. Met deze verkiezing doet Stichting Steenbreek een oproep om creatieve oplossingen te delen, te laten groeien en zo anderen te inspireren! Geef jouw project op voor de verkiezing van 2023, aanmelden is eenvoudig.


In heel Nederland bestaan allerlei inspirerende initiatieven waarin verschillende partijen het goede voorbeeld geven. Zowel initiatieven op het niveau van de straat of wijk, als op niveau van dorp en stad zijn welkom. Dit kan van een gemeente zelf zijn, maar ook van een groenprofessional zoals jij. Of van een buurtvereniging, wijkorganisatie, corporatie, inwoner etc. De grootte van het project/initiatief is niet relevant om mee te doen aan deze verkiezing. Wel is van belang dat het proces in uitvoering is en niet meer in de planfase.

Deadline 20 mei
Inzenden kan tot uiterlijk 20 mei. In juni komt de jury bij elkaar om de inzendingen te beoordelen en in september vindt de bekendmaking van de winnaars en de uitreiking van de Steenbreektrofee plaats. Ga naar de website steenbreek.nl/trofee voor inspiratie vanuit de genomineerden van voorgaande jaren en de criteria, spelregels en het deelnameformulier. Stuur jouw project op tijd in!

Prijsuitreiking
Als winnaar van de verkiezing krijg je de prachtige Steenbreektrofee uitgereikt en ontvang je een uitgebreid adviesrapport van de vakjury. In dit rapport vind je een persoonlijke waardering en tips om jouw project toekomstbestendiger te maken. Daarnaast krijgt jouw project de nodige media-aandacht met onder andere een uitgebreid artikel in de Steenbreekspecial van Vakblad Groen.VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief