VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

5546a6b3-fe34-48da-a78b-5066643cac4a

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Medewerkers van leden Dutch Quality Gardens ontmoeten elkaar

di 19 sep 2023

​Afgelopen vrijdag organiseerde Dutch Quality Gardens voor de tweede keer een ontmoetingsdag voor alle medewerkers van de 11 aangesloten hoveniersbedrijven. Het was een dag vol activiteiten en gezelligheid. Hiermee willen de hoveniers van DQG hun medewerkers laten merken dat ze blij met hen zijn en hen graag aan zich blijven binden. 


Ruim 120 groenmedewerkers waren naar recreatiepark de Gouden Ham in Appeltern gekomen. In teams namen ze het tegen elkaar op tijdens diverse spellen zoals vlotten bouwen en boogschieten. De organisatie was dit keer in handen van DQG-lidbedrijf Van Ooijen's Hoveniers.

Saamhorigheid

Het was de tweede ontmoetingsdag die DQG organiseerde voor de medewerkers van alle aangesloten hoveniersbedrijven. "We willen hiermee vooral saamhorigheid creëren", vertelt voorzitter Rob Mocking. "Tijdens zo'n dag zien de medewerkers wat hen bindt en waar we gezamenlijk voor staan, namelijk de liefde voor het vak en een hoge mate van vakmanschap en betrokkenheid. We laten merken dat we trots op ze zijn. We zien onze teams als waardevolle ambassadeurs voor onze bedrijven en voor het groenvak. Dat is heel belangrijk in deze tijden waarin we moeilijk aan nieuw personeel kunnen komen."

Gelijkgestemde hoveniers

Dutch Quality Gardens is een ambitieuze club van elf gelijkgestemde hoveniers die met elkaar de lat hoger leggen, leren van elkaar en het vak verbeteren. Ze zijn verspreid over heel Nederland, maken gebruik van elkaars netwerk en delen inzichten en knelpunten. Lidmaatschap van Koninklijke VHG is een voorwaarde voor aansluiting bij het collectief. Tijdens bijeenkomsten laten de ondernemers zich regelmatig adviseren door de experts van VHG, bijvoorbeeld als het gaat om het opstellen van een bedrijfsplan of het boeien en binden van medewerkers. 

Kijk voor meer informatie op www.dqghoveniers.nl.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief