VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

c269ce64-3979-46e0-9ddf-9f2095609f75

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Meld u aan voor het nieuwe VHG P&O-platform

do 16 jun 2022

​Het boeien en binden van medewerkers is met de huidige overspannen arbeidsmarkt belangrijker dan ooit. P&O krijgt dan ook steeds meer aandacht in bedrijven. Om u als lidbedrijf hierin te ondersteunen, lanceren wij u het P&O-platform. Medewerkers binnen uw bedrijf die (mede)verantwoordelijk zijn voor het P&O-beleid zijn van harte welkom om zich aan te melden.

Belangrijke thema's binnen dit nieuwe platform zijn: generatiemanagement, het blijven motiveren van medewerkers, werving en opleiding van leerlingen en zorgen voor passende scholing voor de medewerkers. Als deelnemer van het platform wordt u op de hoogte gehouden over actuele onderwerpen op P&O-gebied. Daarvoor organiseren we themabijeenkomsten en ontvangt u regelmatig een nieuwsbrief.

Bijeenkomsten
Twee keer per jaar (najaar en voorjaar) organiseren we een themabijeenkomst over een actueel thema, met vaak een externe spreker. Tijdens deze bijeenkomsten reiken we concrete handvatten aan en is er volop gelegenheid om te netwerken met collega-P&O'ers. Kennisdeling staat centraal.

Nieuwsbrief
Elke twee maanden ontvangen de deelnemers een nieuwsbrief met actualiteiten op P&O-gebied. Deze nieuwsbrief is aanvullend/verdiepend op onze wekelijkse reguliere nieuwsbrief.

Interesse?
Heeft u of uw P&O-medewerker interesse in het P&O-platform? Laat het weten aan Marc Wichman via m.wichman@vhg.org. Wilt u meedenken over het inhoudelijke programma van het P&O-platform? Dit kan ook! Marc ziet uw reactie graag tegemoet.


VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org