VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

b9a71336-e9b3-47d2-a4c0-16446c6f0a71

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Nederlandse interieurbeplanters in de prijzen bij EILO Best Projects Awards 2021

do 02 dec 2021

​De Nederlandse inzendingen voor de verschillende categorieën van de EILO Best Projects Awards zijn in de prijzen gevallen. Koninklijke Ginkel Groep, Donker Interieur, Mekelenkamp | Plantenman, Copijn en Halbe Green Walls: van harte gefeliciteerd! 

In de categorie Verticaal Groen gaan alle prijzen naar Nederlandse interieurbeplanters: Koninklijke Ginkel Groep wint de Gold Leaf Award met de enorme groene wand voor het European Medicine Agency in Amsterdam. Donker Interieur krijgt de Silver Leaf Award voor de plantenwand in de Dome van het AFAS Theater en Halbe Green Walls ontvangt de Bronze Leaf Award voor de groene wand in de IVM-vergaderruimte.

In de categorie Groen Interieur viel Koninklijke Ginkel Groep nogmaals in de prijzen en wel met Central Park, een reusachtig indoor park, dat het samen met MOSS realiseerde. Donker Interieur ontving in deze categorie de Silver Leaf Award voor FloriWorld Aalsmeer.

Een Silver Leaf Award was er voor Mekelenkamp | Plantenman die het meest interessante ontwerp maakte voor een parkeerplaats in Hasselt: Quartier Blue.

Copijn won de Bronze Leaf Award met WonderBranche, een 'drijvend' groen showstuk in de categorie 'stand alone'.

Bekijk alle winnende projecten op www.eilo.eu. De 52 inzendingen voor deze competitie laten zien wat er allemaal mogelijk is met binnengroen, en hoe belangrijk groen is voor een gezonde leefomgeving.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org