VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

80d08dab-15fe-42dc-ba60-47b357683535

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Nieuwe Groeien door Groen imagocampagne van start

do 09 feb 2023

'Ben jij de hovenier van de toekomst?' Dit is de slogan van de nieuwe Groeien door Groen imagocampagne die van start is gegaan. In de aanloop naar de open dagen van vmbo-scholen, zijn er op diverse plekken milieuvriendelijke graffiti-uitingen aangebracht om leerlingen bewust te maken van een groenopleiding. Groeien door Groen is een initiatief van Koninklijke VHG en sociale partners FNV Agrarisch Groen en CNV Vakmensen. 

Tijdens de campagne worden jongeren via diverse socialmediakanalen (Instagram & TikTok) door video's geactiveerd om een kijkje te nemen op de website groeiendoorgroen.nl. Daar vinden ze onder andere een overzicht van de open dagen van scholen met een groenopleiding.

Vervolg
Later dit jaar wordt de campagne verder ondersteund met de 'Groeien door Groen Experience', een interactief (leer)middel waarmee jongeren zelf ontdekken of zij 'De hovenier van de Toekomst' zijn.

Instroom bevorderen
Doel van de campagne is om de instroom in de opleidingen te bevorderen (zowel de mbo-opleidingen als de VHG Branche-opleiding) en meer mensen te interesseren voor een baan in onze mooie sector. In verschillende filmpjes en artikelen komen de diverse beroepen in beeld.

Bekijk nu de website Groeien door Groen.


VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief