VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

a635cdb9-bf29-4a73-8463-a1e93400266a

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Nieuwe VHG-website is live

do 15 jul 2021

​De afgelopen tijd heeft u al kunnen wennen aan het vernieuwde Ondernemersportaal. Nu is de volledig vernieuwde website van VHG live! De vorige website was alweer flink wat jaren oud. Tijd voor een frisse opmaak. We hebben ook de structuur en inhoud eens goed tegen het licht gehouden. Wat zijn de belangrijkste veranderingen?

Doelgroepen
VHG bedient met haar website verschillende doelgroepen. De belangrijkste zijn natuurlijk onze leden en daarnaast ook consumenten, overheden, potentiële leden, onderwijsinstellingen enzovoorts. Bij bediening van al die soorten bezoekers liep voorheen informatie wel eens door elkaar heen. De vernieuwde website kent een duidelijke scheiding tussen de informatie voor u als ondernemer en andere doelgroepen.

Ledenzoeker
Uit bezoekersgegevens blijkt dat veel consumenten en bedrijven op zoek zijn naar aangesloten VHG-leden. Het is zelfs de meest bezochte pagina van de VHG-website. De Ledenzoeker is om die reden verbeterd, zodat u zich als lid van VHG kunt onderscheiden van niet-leden. Het is daarbij mogelijk om een persoonlijke pagina te creëren in het Mijn VHG-portaal, zodat u zich kunt presenteren aan de markt als een groenprofessional die het belangrijk vindt om aangesloten te zijn bij de brancheorganisatie.

Ontdek wat groen kan doen
Naast het bedienen van de ondernemers, wil VHG zich via de website ook optimaal presenteren aan de markten die de groenprofessionals bedienen. De drie domeinen hebben nu ieder hun eigen onderscheidend concept: De Levende Tuin, Het Levende Gebouw en De Levende Openbare Ruimte. Deze concepten vormen de basis van dit websitegedeelte, met als belangrijke pijler het bloemmodel met daarin de waarden die groen oplevert voor Mens, Natuur, Klimaat en Economie. Zo laten we zien wat we samen toevoegen aan de maatschappelijke opgaven van deze tijd. Deze pagina is nog in ontwikkeling en wordt stapsgewijs uitgebouwd.

Onderwijs
Op onderwijsgebied zijn er veel ontwikkelingen. De instroom van personeel blijft een belangrijk aandachtspunt. Daarom heeft de vernieuwde website een duidelijke verwijzing naar de VHG Branche-opleiding en andere cursussen en workshops die VHG aanbiedt.

Neem eens kijkje op onze nieuwe website

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org