VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

53f9c5eb-6331-4816-b526-82f1f597a61f

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Save the date | 6 oktober 2022 – VHG Docentendag

di 05 apr 2022

​Op 6 oktober 2022 organiseren we samen met CIV Groen alweer de 6e VHG docentendag. Op deze jaarlijks terugkerende dag praten we docenten uit het groene mbo én vmbo bij over innovaties en ontwikkelingen in de sector.


Bent u docent vmbo en/of mbo groen en wilt u op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het groene vak en te weten komen wat voor vakkrachten de sector in de toekomst nodig heeft? En daarbij ook kennis, ervaring en ideeën uitwisselen met vakgenoten? Dan mag u deze dag op deze inspirerende locatie vol aansprekende voorbeelden niet missen!

De afgelopen jaren was de docentendag druk bezocht. Docenten waren positief vanwege de actualiteit en het feit dat men collega's kon ontmoeten en vooral ervaringen kon delen.

Bent u vmbo-groendocent?

Dit jaar willen we naast mbo-docenten ook nadrukkelijk vmbo-groendocenten uitnodigen. Op diverse plekken in het land werken bedrijven, mbo- en vmbo-scholen nauw samen om studenten en leerlingen te laten zien hoe mooi en veelzijdig onze groene sector is. Die samenwerking willen we graag intensiveren en uitbreiden.

Programma

Momenteel wordt gewerkt aan een afwisselend programma van lezingen en workshops, over nieuwe ontwikkelingen in de sector. Mocht u thema's willen aandragen, dan kan dit via j.zijlmans@vhg.org. Combineer workshops van uw keuze met een bezoek aan de Floriade Expo en/of met een vergadering.

Locatie

Het nieuwe klimaatadaptieve en levende gebouw van Aeres HBO op de Floriade Expo 2022.


Zet de datum alvast in uw agenda, wij ontmoeten u graag op de Floriade!

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief