VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

0e790ba4-c01f-407d-8d14-e8dd841a5549

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

VHG Jaaronderzoek 2022: krijg inzicht in jouw bedrijfsprestaties

do 20 apr 2023

Wil je (meer) inzicht in de ontwikkeling van jouw bedrijfsprestaties over de afgelopen jaren? En deze prestaties vergelijken met die van soortgelijke bedrijven? Doe dan mee aan het VHG Jaaronderzoek 2022. Als lid van VHG heb je hiervoor op 17 maart een uitnodiging van The Brighthouse ontvangen. Heb je nog niet deelgenomen? Je kunt de vragenlijsten invullen tot en met vrijdag 30 juni.

 

De Economische Barometer
Het jaaronderzoek wordt sinds 2013 uitgevoerd en is de opvolger van het 'oude' bedrijfsvergelijkend onderzoek. Het is een hulpmiddel waarmee je in jouw eigen VHG-dashboard inzicht krijgt in de ontwikkeling van jouw bedrijfsprestaties over meerdere jaren. Ook kun je zien hoe deze prestaties zich verhouden tot die van vergelijkbare bedrijven.

Kosteloze ondersteuning
Voor hulp bij het invullen van de 3 vragenlijsten of het bespreken van de onderzoeksresultaten kun je kosteloos een beroep doen op een adviseur van de VHG Ondernemershelpdesk. Geef je de voorkeur aan een persoonlijke afspraak? Dat kan! Een van onze adviseurs komt graag bij je langs. Neem hiervoor en bij vragen over het jaaronderzoek contact met ons op via 085 330 77 00 of stuur een e-mail naar de VHG Ondernemershelpdesk. Alle informatie over de Economische Barometer kun je hier vinden. 

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief