VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

ced0e07d-9096-4d1d-9776-7f84bf4dcf73

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

VHG begint nieuw platform: P&O-netwerk

do 02 jun 2022

Met de huidige overspannen arbeidsmarkt is het boeien en binden van medewerkers belangrijker dan ooit. P&O krijgt dan ook steeds meer aandacht in bedrijven. Om u als lidbedrijf hierin te ondersteunen, starten wij een P&O-platform. Medewerkers binnen uw bedrijf die (mede)verantwoordelijk zijn voor het P&O-beleid nodigen wij van harte uit zich aan te melden.

Belangrijke thema's binnen dit nieuwe platform zijn: generatiemanagement, het blijven motiveren van medewerkers, werving en opleiding van leerlingen en zorgen voor passende scholing voor de medewerkers. De deelnemers van het platform worden op de hoogte gehouden over actuele onderwerpen op P&O-gebied. Daarvoor organiseren we themabijeenkomsten en publiceren we een nieuwsbrief.

Bijeenkomsten

Twee keer per jaar (najaar en voorjaar) organiseren we een themabijeenkomst over een actueel thema, met vaak een externe spreker. Tijdens deze bijeenkomsten reiken we concrete handvatten aan en is er volop de gelegenheid om te netwerken met collega-P&O'ers. Kennisdeling staat dan centraal.

Nieuwsbrief

Elke twee maanden ontvangen de deelnemers een nieuwsbrief met actualiteiten op P&O-gebied. Deze nieuwsbrief is aanvullend/verdiepend op onze wekelijkse reguliere nieuwsbrief.

Interesse?

Heeft u of uw P&O-medewerker interesse in het P&O-platform? Laat het weten aan Marc Wichman via m.wichman@vhg.org. Wilt u meedenken over het inhoudelijke programma van het P&O-platform? Dit kan ook! Marc ziet uw reactie graag tegemoet.


Gerelateerde tags

Personeel

Naar alle nieuws

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org