VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

fc414d88-fc7a-42fa-baea-d5d1ee4f74d4

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

VHG heeft geen banden met Stichting PubliekPrivaat

wo 31 aug 2022

Verschillende VHG-leden hebben de afgelopen jaren te maken gekregen met de Stichting PubliekPrivaat. Deze stichting is geen samenwerkingspartner van VHG, maar wekt in haar communicatie wel de indruk dat zij gelieerd is aan onze vereniging. 

Door deze manier van handelen lijkt het of VHG is betrokken bij de 'publiek-private intervisiebijeenkomsten' die deze stichting organiseert. Dat is beslist niet het geval. VHG neemt nadrukkelijk afstand van de Stichting PubliekPrivaat en haar gedragingen, voor zover deze de indruk wekken dat wij samenwerkingspartners zijn.

Natuurlijk werkt VHG samen met diverse collega-verenigingen en netwerkorganisaties. We organiseren netwerkbijeenkomsten, delen kennis en vormen waar nodig allianties om belangen gezamenlijk onder de aandacht te brengen. Het onderhouden van verbindingen is één van onze kerntaken.

Twijfelt u over het bestaan van een samenwerking of heeft u al ervaringen met partijen waarvan u (achteraf) twijfelt of sprake is van een samenwerkingspartner? Meld dat dan bij ondernemershelpdesk@vhg.org. Zo kunnen wij onduidelijkheden wegnemen en teleurstellingen voorkomen.

Lees ook ons bericht van 17 februari 2022 over dit onderwerp.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief