VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

68f46b72-abc6-41f3-bbc4-450297d4e090

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

VHG heeft geen banden met stichting PubliekPrivaat

do 17 feb 2022

Koninklijke VHG werkt samen met diverse collega-verenigingen en netwerkorganisaties. We organiseren netwerkbijeenkomsten, delen kennis en vormen waar nodig allianties om belangen gezamenlijk onder de aandacht te brengen. Het onderhouden van verbindingen is één van onze kerntaken. Verschillende van onze leden hebben de afgelopen jaren te maken gekregen met de Stichting PubliekPrivaat. Deze stichting is geen samenwerkingspartner van VHG, maar wekt in haar communicatie wel de indruk dat zij gelieerd is aan onze vereniging. 

Door deze manier van handelen wordt de schijn gecreëerd dat VHG betrokken is bij de 'publiek-private intervisiebijeenkomsten' die de Stichting PubliekPrivaat organiseert. Dat is echter niet het geval.  

Met dit statement neemt VHG expliciet afstand van de Stichting PubliekPrivaat en haar gedragingen, voor zover deze de indruk wekken dat wij samenwerkingspartners zijn.

Als u twijfelt over het bestaan van een samenwerking, of al ervaringen heeft met partijen waarvan u (achteraf) twijfelt of sprake is van een samenwerkingspartner, dan verzoeken wij u daarvan melding te maken via ondernemershelpdesk@vhg.org. Op die manier kunnen wij onduidelijkheid wegnemen en teleurstellingen voorkomen.


VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief