VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

19825070-6c7b-467b-9b37-f39812909a1b

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

VHG in actie na onjuiste informatie Radar

do 30 mrt 2023

Deze week kwamen wij in actie na een uitzending van het tv-programma Radar. Daarin was een item te zien over een hovenier die een forse aanbetaling had ontvangen voor de aanleg van een tuin en vervolgens niet op kwam dagen. In de uitzending werd gemeld dat er geen branchevereniging voor hoveniers bestaat. Wij hebben meteen contact met de redactie van Radar opgenomen en hen gewezen op het bestaan van onze vereniging, de algemene Consumentenvoorwaarden die onze leden hanteren én op de Garantie van de VHG-hovenier. 

Radar heeft de informatie op haar website inmiddels gecorrigeerd. We hebben erop aangedrongen dat zij dit in de uitzending van komende maandag ook nog benoemen. Dergelijke rectificaties doet Radar echter alleen op de website, die volgens hen goed wordt gelezen. De betreffende hovenier blijkt geen VHG-lid.

Garantieregeling voor de VHG Groenprofessional
De Algemene Consumentenvoorwaarden en de Garantie van de VHG-hovenier - met de mogelijkheid om geschillen aanhangig te maken bij de Geschillencommissie Groen - zijn belangrijke kenmerken van de VHG Groenprofessional. Op basis hiervan kunnen consumenten indien nodig gebruik maken van een onafhankelijke geschillen- en nakomingsgarantieregeling. Alle reden om te kiezen voor een groenbedrijf dat is aangesloten bij Koninklijke VHG.

Met deze regeling kun jij je duidelijk onderscheiden op de markt. Maak dus gebruik van het beeldmerk én het informatiepakket wanneer je een offerte uitbrengt aan particuliere klanten. 


VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief